The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Image and smilies broken is some posts only (Bug and may need Technician)

View previous topic View next topic Go down

Image and smilies broken is some posts only (Bug and may need Technician)

Post by Kuro L Lawliet on June 23rd 2010, 12:28 pm



See the screenshot? The picture didn't show up.

This not happen in all posts, because when my one of my member quote it, the picture shows up.

And the smilies sometimes wont show up too and only show the code like :kill: not the picture

This is really annoying...

When I use the WYSIWYG mode, the image also wont shows up

Kuro L Lawliet
Forumember

Posts : 123
Reputation : 10
Language : English

Back to top Go down

Re: Image and smilies broken is some posts only (Bug and may need Technician)

Post by KingOfSports on June 23rd 2010, 4:19 pm

Make sure that when you edit the post, BBcode is enabled. This was happening to me and it was because bbcode was off.

KingOfSports
Hyperactive

Male Posts : 2487
Reputation : 38
Language :
Location :

Back to top Go down

Re: Image and smilies broken is some posts only (Bug and may need Technician)

Post by MrMario on June 23rd 2010, 5:08 pm

As KingofSports has said it looks like BBCode is off in the topic.

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Re: Image and smilies broken is some posts only (Bug and may need Technician)

Post by Kalliopi on June 23rd 2010, 10:12 pm

Our links won't work either, it has never happened before, the BB code is turned on.

Kalliopi
Forumember

Posts : 430
Reputation : 30
Language : English

Back to top Go down

Re: Image and smilies broken is some posts only (Bug and may need Technician)

Post by kirk on June 23rd 2010, 10:23 pm

aslo be sure the bbcode is enabled in your profile preffferences.

and be sure the (WYSIWYG/switch editor mode) is not on.
you want the box to be blue like this not pink


kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Image and smilies broken is some posts only (Bug and may need Technician)

Post by Kuro L Lawliet on June 23rd 2010, 10:32 pm

Ah! Yes, the Disable BBCode is checked...

But it checked automatically if I edit a post that don't have a bbcode inside at first...

And the disable smilies also checked automatically if I edit a post that dont have any smilies in it.

Kuro L Lawliet
Forumember

Posts : 123
Reputation : 10
Language : English

Back to top Go down

Re: Image and smilies broken is some posts only (Bug and may need Technician)

Post by Kalliopi on June 23rd 2010, 11:31 pm

Yep, same here. It's happening on this forum too.

Kalliopi
Forumember

Posts : 430
Reputation : 30
Language : English

Back to top Go down

Re: Image and smilies broken is some posts only (Bug and may need Technician)

Post by Morganite on June 24th 2010, 5:09 pm

I'm having the same problem.

I am an admin at Three Gems Psp and today when i wanted to hyperlink a code it shows both the link and the text i used for hyperlink..

The reason for this is because the disable html in the post and disable bbcode in the post keeps resetting its self..
It was working fine yesterday, as we are a paint shop pro signature tag and tube group we need these links..

My group is here What can be done

http://www.threegemspsp.com/

I've took a screen shots of what happens, Maybe you can help. Thankyou.


Morganite
Forumember

Female Posts : 28
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum