The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Linked images won't show up

View previous topic View next topic Go down

Linked images won't show up

Post by briwayjones on June 23rd 2010, 9:20 pm

I have tried both hosting images from a public server and linking to a hosted pic on my forum and all I get is the img code shown in the post. The picture itself won't show up. Is there something in Admin panel I need to change or something? Thanks.

briwayjones
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Linked images won't show up

Post by KingOfSports on June 23rd 2010, 9:29 pm

This is happening to many ForuMotion forums.

Make sure that BBcode is enabled in your posts.

KingOfSports
Hyperactive

Male Posts : 2487
Reputation : 38
Language :
Location :

Back to top Go down

Re: Linked images won't show up

Post by briwayjones on June 23rd 2010, 9:49 pm

It's enabled.

briwayjones
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Linked images won't show up

Post by APE on June 23rd 2010, 9:54 pm

There was a problem with this only the other day and the tech's was working on it and Fixed the smilies but i think the bug on the gallery Images is still there.....


Maybe a mod can ask Typlo if they are still working on this problem and give us an update.

[b]EDIT:[/b] also you may want to try some other [color=#586263]Internet
Browser as i found there is a lot of problems with IE right now :([/color]


~Ape~

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8609
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: Linked images won't show up

Post by briwayjones on June 24th 2010, 12:49 am

Ok thanks, yeah I actually use FF as my primary browser so the problem is with that too.

briwayjones
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Linked images won't show up

Post by briwayjones on June 24th 2010, 7:30 pm

Was there a solution found for this? Any time I try to link an image for anything it doesn't seem to work. In posts or even if I try to change the logo graphic it won't display anything.

briwayjones
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Linked images won't show up

Post by Sanket on June 24th 2010, 7:32 pm

First edit your posts & enable bbcodes for each of those posts. That could be the problem.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Linked images won't show up

Post by briwayjones on June 24th 2010, 9:42 pm

As I said above BBcode is enabled. The posts have been edited numerous times. And the problem is not limited to posts either, it's with actual forum images also.

briwayjones
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Linked images won't show up

Post by briwayjones on June 25th 2010, 2:28 am

test

After some more testing it seems BBcode in general isn't working. Text formatting ect. is not working. BBcode is enabled in my user profile and in the Admin console. Someone mentioned enabling it for each individual post? How do you do that, I don't see it?

briwayjones
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Linked images won't show up

Post by briwayjones on June 25th 2010, 2:46 am

More information. I just made a whole new post and it's working in there. But still won't work in the original post.

briwayjones
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum