The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Navigation images not showing up...

Go down

Navigation images not showing up...

Post by LostLegend on Fri Jun 25, 2010 5:02 pm

I have these images (not set to hidden either) that don't show up on the nav bar.

In admin panel, I see them...


In regular view... It's just text...


Is there an explanation for this phonemon?
avatar
LostLegend
Forumember

Posts : 922
Reputation : 23
Language : English

http://naruto-role-play-rpg.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Navigation images not showing up...

Post by [GM]DoubleAgent on Fri Jun 25, 2010 5:21 pm

Forumotion started to have a lot of bugs x(
avatar
[GM]DoubleAgent
Forumember

Male Posts : 340
Reputation : 0
Language : Arabic

http://progamescheating.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Navigation images not showing up...

Post by coolo1 on Fri Jun 25, 2010 5:26 pm

I had the same problem, I have the answer!
Go to admin panel then go to display the go to headers and navigation than tick

Display only images in the navbar :
Yes No
avatar
coolo1
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : English

http://pokemon-denko.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Navigation images not showing up...

Post by LostLegend on Fri Jun 25, 2010 5:31 pm

Agent: Probably due to many people making forums...

Above solution worked, thank you! I seem to have lost my memberlist image though!
*goes to see if I can find it*
avatar
LostLegend
Forumember

Posts : 922
Reputation : 23
Language : English

http://naruto-role-play-rpg.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Navigation images not showing up...

Post by coolo1 on Fri Jun 25, 2010 5:34 pm

I had no idea what to do a couple of minutes ago, but now I am helping others! I do not know where the memberlist is though!
avatar
coolo1
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : English

http://pokemon-denko.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Navigation images not showing up...

Post by LostLegend on Fri Jun 25, 2010 5:42 pm

The memberlist image is broken and it looks like the original theme doesn't have a memberlist image either. How can I solve that? (looks like a dead theme, portal is mispelled...)
avatar
LostLegend
Forumember

Posts : 922
Reputation : 23
Language : English

http://naruto-role-play-rpg.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Navigation images not showing up...

Post by coolo1 on Fri Jun 25, 2010 5:46 pm

I got rid of the portal, gallery and calender. Who needs them? I don't! Also I don't have pics for them.
avatar
coolo1
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : English

http://pokemon-denko.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Navigation images not showing up...

Post by LostLegend on Sat Jun 26, 2010 3:36 am

I removed those as well but the navigation looks bad without a memberlist image , as in, ...
avatar
LostLegend
Forumember

Posts : 922
Reputation : 23
Language : English

http://naruto-role-play-rpg.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Navigation images not showing up...

Post by coolo1 on Sat Jun 26, 2010 3:43 am

Oh, my one is not that good but I would use anouther menu if I were you.
avatar
coolo1
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : English

http://pokemon-denko.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Navigation images not showing up...

Post by LostLegend on Sat Jun 26, 2010 4:14 am

Any menu suggestions?
How would I get them without making a new forum to see them?
avatar
LostLegend
Forumember

Posts : 922
Reputation : 23
Language : English

http://naruto-role-play-rpg.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Navigation images not showing up...

Post by MrMario on Sat Jun 26, 2010 11:35 am

You can request the images in the graphic section if you want. There is also navigation pictures in the graphic section.
avatar
MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1837
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Re: Navigation images not showing up...

Post by LostLegend on Sat Jun 26, 2010 6:39 pm

Oh thanks Very Happy
One final thing: what is up with this annoying gap between "forum" and the rest of the bar? This is the second forum I have with this issue... Is it a display bug or something?
avatar
LostLegend
Forumember

Posts : 922
Reputation : 23
Language : English

http://naruto-role-play-rpg.forumotion.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum