The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problem with flash file links

View previous topic View next topic Go down

Problem with flash file links

Post by Et3rn1ty on July 1st 2010, 11:22 am

Every time I post a flash file, I always add things like autoplay, wmode... to the link, for example:
Code:
[flash(432,310)]http://static.mp3.zing.vn/skins/gentle/flash/mp3player.swf?xmlURL=http://mp3.zing.vn/play/?pid=IW609UCU||4&songID=0&autoplay=false&wmode=transparent[/flash]
And they used to appear just fine. But recently, they don't anymore, and I have to manually delete all those embed tags to reduce it to:
Code:
[flash(432,310)]http://static.mp3.zing.vn/skins/gentle/flash/mp3player.swf?xmlURL=http://mp3.zing.vn/play/?pid=IW609UCU[/flash]
The problem is I have posted too many flash file and it now becomes very frustrating to edit all of them. so my question is what exactly happened and how can I change it back?



Et3rn1ty
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 0
Language : Vietnamese | English | Learning HTML & CSS
Location : Vietnam

http://a7btx.all-forum.net/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problem with flash file links

Post by Et3rn1ty on July 2nd 2010, 7:39 am

BUMP

Et3rn1ty
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 0
Language : Vietnamese | English | Learning HTML & CSS
Location : Vietnam

http://a7btx.all-forum.net/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problem with flash file links

Post by Et3rn1ty on July 4th 2010, 3:41 am

BUMP. Come on. Sad

Et3rn1ty
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 0
Language : Vietnamese | English | Learning HTML & CSS
Location : Vietnam

http://a7btx.all-forum.net/forum.htm

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum