The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

New Members not getting activation emails

View previous topic View next topic Go down

New Members not getting activation emails

Post by slancaster1771 on July 7th 2010, 1:55 am

They will register and get the message that an email has been sent and to check your email and spam folders and click on the link to activate there accounts.. But they never receive the email to activate there accounts.. If they try to register again it tells them the username and password are already in use.. PLEASE HELP

slancaster1771
New Member

Male Posts : 9
Reputation : 0
Language : Delta Charter Group

Back to top Go down

Re: New Members not getting activation emails

Post by FighterBlah on July 7th 2010, 2:11 am

Same thing happened to me a few times.

You can always activate them on the admin panel... Users & Groups - > Users - > Inactive Users

FighterBlah
New Member

Posts : 14
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: New Members not getting activation emails

Post by slancaster1771 on July 7th 2010, 2:40 am

Thank you for that .. I did have to activate them .. Problem fixed

slancaster1771
New Member

Male Posts : 9
Reputation : 0
Language : Delta Charter Group

Back to top Go down

Re: New Members not getting activation emails

Post by Gramagamus Online on July 7th 2010, 3:14 am

If you want users to be able to activate themselves: ACP -> Users & Groups -> Users options -> New accounts activation : User -> Save.

Gramagamus Online
Forumember

Male Posts : 441
Reputation : 0
Language : English | HTML |
Location : Australia

http://gramagamus.darkbb.com/

Back to top Go down

Re: New Members not getting activation emails

Post by FighterBlah on July 7th 2010, 3:15 am

LBT Productionz wrote:If you want users to be able to activate themselves: ACP -> Users & Groups -> Users options -> New accounts activation : User -> Save.

That's how it was set, check what the OP posted. The problem was users not recieving their activation emails. Wink

FighterBlah
New Member

Posts : 14
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum