The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

My site not working

View previous topic View next topic Go down

My site not working

Post by Amchi on July 8th 2010, 4:33 pm

Sad Hey my site not working properly.
There r 2 members who registered i dont know him.
When they registered my forum not working properly my nav bar got changed and my chat not showing when i put my chat in bottom side then the i cant see any thing expect chat Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Some body do some thing
My forum url
Code:
http://coldfusion.motionforum.net/


Last edited by Amchi on July 8th 2010, 4:51 pm; edited 1 time in total

Amchi
Forumember

Male Posts : 26
Reputation : 0
Language : English,Hindi,etc

http://www.coldfusion.motionforum.net

Back to top Go down

Re: My site not working

Post by Sanket on July 8th 2010, 4:45 pm

Hi, your title not being specific and therefore not facilitating research via the search option, I'm not answering (nor is any other member ) until you change your title to a more specific one, related to your problem

Why do we ask you to use explicit titles
Code:
The forum's search engine bases its research on keywords found in [b]topic titles[/b].

When you do a research, do you use "help", "urgent", "problem", "SOS" or "question" as keywords to look for topics about your problem/question?

Certainly not!  So this is why it is important to use titles [b]related to your problem/question[/b].  Doing this makes the researches much easier for visitors who use the search engine to get an answer to their question.

Thanks for your understanding.

Cordially
Forumotion Staff


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: My site not working

Post by Amchi on July 8th 2010, 4:47 pm

Means i cant understand

Amchi
Forumember

Male Posts : 26
Reputation : 0
Language : English,Hindi,etc

http://www.coldfusion.motionforum.net

Back to top Go down

Re: My site not working

Post by Sanket on July 8th 2010, 4:52 pm

The nav bar looks normal.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: My site not working

Post by Amchi on July 8th 2010, 4:55 pm

I changed it into other in black and blue nav bar but it changed and i kept 2 more adnin they were also removed but i again kept them
one important thing can u see chat i keep it in top can u see and when i keep it in bottom then all forums get blank

Amchi
Forumember

Male Posts : 26
Reputation : 0
Language : English,Hindi,etc

http://www.coldfusion.motionforum.net

Back to top Go down

Re: My site not working

Post by Sanket on July 8th 2010, 5:42 pm

Which chatbox did you add?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: My site not working

Post by Amchi on July 9th 2010, 3:56 pm

normal which forummotion gives

Amchi
Forumember

Male Posts : 26
Reputation : 0
Language : English,Hindi,etc

http://www.coldfusion.motionforum.net

Back to top Go down

Re: My site not working

Post by Sanket on July 9th 2010, 7:34 pm

Please post screenshots.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum