The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Sig and last topic problem

View previous topic View next topic Go down

Sig and last topic problem

Post by Veljko on July 16th 2010, 2:49 pm

Ok... it started today. No one can change the signature, it says Template->make_filename(): Error - file posting_sig.tpl

Also, last topic won't change, it says last time is posted yesterday even though it is today.

Veljko
Active Poster

Male Posts : 1270
Reputation : 19
Language : Serbian, English, CSS, HTML, a bit of latin and german...
Location : Starlight road

Back to top Go down

Re: Sig and last topic problem

Post by Gramagamus Online on July 16th 2010, 3:29 pm

Have you editted any templates before this started happening? Try resynching your forum too.

Gramagamus Online
Forumember

Male Posts : 441
Reputation : 0
Language : English | HTML |
Location : Australia

http://gramagamus.darkbb.com/

Back to top Go down

Re: Sig and last topic problem

Post by Veljko on July 16th 2010, 3:34 pm

Nope, I didn't touch admin panel for couple of weeks.

Veljko
Active Poster

Male Posts : 1270
Reputation : 19
Language : Serbian, English, CSS, HTML, a bit of latin and german...
Location : Starlight road

Back to top Go down

Re: Sig and last topic problem

Post by plkocev on July 16th 2010, 5:10 pm

@Veljko wrote:Ok... it started today. No one can change the signature, it says Template->make_filename(): Error - file posting_sig.tpl

Same here, except I am using an Invision board and resynchronizing didn't help. Here is screenshot of the error message. As Veljko said, it says that message when someone tries to click on "Signature" at the Profile page.


plkocev
New Member

Male Posts : 4
Reputation : 0
Language : English

http://bgworld.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Sig and last topic problem

Post by pinkshades05 on July 16th 2010, 6:40 pm

I am also have the same problem and a lot of other people do, too, apparently. It looks like it just started today. The other people who are having this problem are using an Invision skin. I don't think it's anything we've done--it happened to everyone all at once.

pinkshades05
New Member

Female Posts : 6
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum