The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Some Navigation Icons Don't Show Up

View previous topic View next topic Go down

Some Navigation Icons Don't Show Up

Post by p4p2 on July 18th 2010, 2:30 am

it just put them in.The urls are correct.They show in the list,but they're not showing up on the forum.Where it says force nav menu to stay on one line-i put no.
The Register and Log In icons are not showing!!
FORUM IS HERE

Believe me they are in the list and they DO show up there.
We're still working on this.Hope to be done soon.IF we can get this right adding the categories and topics will be a breeze.Then we can open.
Thanks bunches.
Hello

p4p2
New Member

Female Posts : 6
Reputation : 0
Language : English

http://newcpandf.forumtogo.net/index.htm

Back to top Go down

Re: Some Navigation Icons Don't Show Up

Post by bobby889911 on July 18th 2010, 2:51 am

I can see them fine! What browser are you using?

bobby889911
Forumember

Male Posts : 32
Reputation : 0
Language : English | HTML | CSS | Photoshop

http://gamingchiefforum.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

boy am i an idiot.thanks for your reply!

Post by p4p2 on July 18th 2010, 4:58 am

Flock.
i logged out to see what would happen.Lo and Behold there were the buttons.
Register and Log In BOTH show up.
Thanks for the help. This was a case of my being a dumb dumb.
Embarassed

p4p2
New Member

Female Posts : 6
Reputation : 0
Language : English

http://newcpandf.forumtogo.net/index.htm

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum