The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Poll Problem... (Another now)

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Solved Poll Problem... (Another now)

Post by sgeorge on July 18th 2010, 3:18 pm

First topic message reminder :

I've created a thread on my forum with a poll in it... The poll apears on the thread but not in the widget... Anybody who can help me ??? The steps I followd is here → I created the thread icluding poll,then I went to Admin Panel,Added widget "polls",I chose the specified poll and hit save... All I did is this !


Last edited by sgeorge on August 16th 2010, 10:37 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : Info Added)

sgeorge
Forumember

Male Posts : 556
Reputation : 15
Language : Greek - English
Location : Greece

Back to top Go down


Solved Re: Poll Problem... (Another now)

Post by LostLegend on August 8th 2010, 8:47 pm

Back up your forum.
Press the X to default on ALL of your templates.

LostLegend
Forumember

Posts : 922
Reputation : 22
Language : English

http://naruto-role-play-rpg.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Poll Problem... (Another now)

Post by sgeorge on August 8th 2010, 10:06 pm

How can I back up my forum ?

sgeorge
Forumember

Male Posts : 556
Reputation : 15
Language : Greek - English
Location : Greece

Back to top Go down

Solved Re: Poll Problem... (Another now)

Post by Darren1 on August 9th 2010, 12:52 am

You can't TT
He might mean make a copy of your editions...
But please don't delete them for sec

Could you either post in here or PM me the entire edited templates & the names of each template please.
I'll have to replicate the problem in order to resolve it.

Yes, I did mean "site" rather than "side" haha

Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 563
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Poll Problem... (Another now)

Post by Leviosa on August 9th 2010, 2:03 pm

The issue has been sent to a tech, he will check it out shortly. Wink


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15348
Reputation : 1563
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Poll Problem... (Another now)

Post by LostLegend on August 9th 2010, 3:36 pm

@Darren1 wrote:You can't TT
He might mean make a copy of your editions...
But please don't delete them for sec

Could you either post in here or PM me the entire edited templates & the names of each template please.
I'll have to replicate the problem in order to resolve it.

Yes, I did mean "site" rather than "side" haha

Yes, I meant make a copy of the current templates you have Wink

Paste them in word or something.

EDIT: Yay, Typlo to the rescue!

LostLegend
Forumember

Posts : 922
Reputation : 22
Language : English

http://naruto-role-play-rpg.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Poll Problem... (Another now)

Post by sgeorge on August 9th 2010, 7:25 pm

@Typlo wrote:The issue has been sent to a tech, he will check it out shortly. Wink

Thank you Typlo !!!

sgeorge
Forumember

Male Posts : 556
Reputation : 15
Language : Greek - English
Location : Greece

Back to top Go down

Solved Re: Poll Problem... (Another now)

Post by sgeorge on August 9th 2010, 7:26 pm

@LostLegend wrote:
@Darren1 wrote:You can't TT
He might mean make a copy of your editions...
But please don't delete them for sec

Could you either post in here or PM me the entire edited templates & the names of each template please.
I'll have to replicate the problem in order to resolve it.

Yes, I did mean "site" rather than "side" haha

Yes, I meant make a copy of the current templates you have Wink

Paste them in word or something.

EDIT: Yay, Typlo to the rescue!

I will do it tommorow.I can't now ! Thank you for helping me !!

sgeorge
Forumember

Male Posts : 556
Reputation : 15
Language : Greek - English
Location : Greece

Back to top Go down

Solved Re: Poll Problem... (Another now)

Post by sgeorge on August 16th 2010, 10:36 pm

MY PROBLEM IS NOW OK !!!!! I RESETED ALL MY TEMPLATES AND THEN I PUBLISHED THE AGAIN !!! IT WORKS NOW !!! NO NEED OF TECH NOW !!! Thank You All For Your Help !!! :wouhou:

SOLVED

sgeorge
Forumember

Male Posts : 556
Reputation : 15
Language : Greek - English
Location : Greece

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum