The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum Won't Load

View previous topic View next topic Go down

Forum Won't Load

Post by NatSirT on July 18th 2010, 4:44 pm

Everytime I try to go to my forums I get the "Page Cannot Be Found" Error. But it's just for me. The other people on my forum are able to load it just fine, it's just me.

Please don't say "Reset your internet" Cause all other pages load fine; Youtube, Facebook, etc. All of them load just fine, it's just my forums.


Last edited by NatSirT on July 18th 2010, 6:41 pm; edited 1 time in total

NatSirT
New Member

Posts : 4
Reputation : 0
Language : Egnlish

Back to top Go down

Re: Forum Won't Load

Post by Sanket on July 18th 2010, 6:11 pm

Hi, your title not being specific and therefore not facilitating research via the search option, I'm not answering (nor is any other member ) until you change your title to a more specific one, related to your problem

Why do we ask you to use explicit titles
Code:
The forum's search engine bases its research on keywords found in [b]topic titles[/b].

When you do a research, do you use "help", "urgent", "problem", "SOS" or "question" as keywords to look for topics about your problem/question?

Certainly not!  So this is why it is important to use titles [b]related to your problem/question[/b].  Doing this makes the researches much easier for visitors who use the search engine to get an answer to their question.

Thanks for your understanding.

Cordially
Forumotion Staff

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum Won't Load

Post by NatSirT on July 18th 2010, 6:41 pm

There, happy?

NatSirT
New Member

Posts : 4
Reputation : 0
Language : Egnlish

Back to top Go down

Re: Forum Won't Load

Post by Sanket on July 18th 2010, 6:48 pm

Try to access the site via anonymouse.org see if it works?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum Won't Load

Post by NatSirT on July 18th 2010, 6:49 pm

Worked, but why won't it let me go in normally?

NatSirT
New Member

Posts : 4
Reputation : 0
Language : Egnlish

Back to top Go down

Re: Forum Won't Load

Post by Sanket on July 18th 2010, 6:57 pm

http://help.forumotion.com/connection-problems-f42/forum-will-not-connect-t73890.htm#475665
Try this solution a user posted, not sure if it works.
But you shall do this at your own risk.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum Won't Load

Post by NatSirT on July 18th 2010, 7:05 pm

Didn't work either.

NatSirT
New Member

Posts : 4
Reputation : 0
Language : Egnlish

Back to top Go down

Re: Forum Won't Load

Post by Sanket on July 18th 2010, 7:07 pm

It will get sorted on its own, till then you will have to use anonymouse.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum