The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

My Forum is going Haywire...

View previous topic View next topic Go down

Solved My Forum is going Haywire...

Post by RAtSoaDM on July 26th 2010, 5:20 pm

Can someone tell me what is going on with it?
http://bootlegmatrix.netgoo.org/
O_O
Never seen it do that before...

RAtSoaDM
Forumember

Male Posts : 525
Reputation : 0
Language : English
Location : SUPERUNKNOWN

http://bootlegmatrix.netgoo.org/forum.htm

Back to top Go down

Solved Re: My Forum is going Haywire...

Post by Rok on July 26th 2010, 5:20 pm

Same thing is happening to me! It won't load and it says 'Anti ddos' whenever it redirects to the homepage.

Rok
Energetic

Male Posts : 6823
Reputation : 232
Language : idk

Back to top Go down

Solved Re: My Forum is going Haywire...

Post by RAtSoaDM on July 26th 2010, 5:22 pm

Ahh its okay now...

RAtSoaDM
Forumember

Male Posts : 525
Reputation : 0
Language : English
Location : SUPERUNKNOWN

http://bootlegmatrix.netgoo.org/forum.htm

Back to top Go down

Solved Re: My Forum is going Haywire...

Post by Rok on July 26th 2010, 5:24 pm

Yeah, same here. I suppose it's fixed.

Rok
Energetic

Male Posts : 6823
Reputation : 232
Language : idk

Back to top Go down

Solved Re: My Forum is going Haywire...

Post by Sanket on July 26th 2010, 9:31 pm

Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved.


Sanket Smile


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum