The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Blank gap above topics?

View previous topic View next topic Go down

Blank gap above topics?

Post by matt_m on July 27th 2010, 10:06 pm

I have had this problem on and off for a while now, but today it seems to be doing it much more frequently.

Sometimes when I go into a forum section on my forum, i.e. say for example I might go into 'introductions', there will be a big gap and I have to scroll down before the list of topics begin. It is totally random and can happen in any section, and does not happen all the time. I have got some screen shots to show what I mean:




As I said, this evening it seems to be doing it moreso than normal, I don't know if it is related to the recent newly installed features.


matt_m
Forumember

Posts : 322
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Blank gap above topics?

Post by Jophy on July 28th 2010, 11:27 am

Is it also happening with other members? have you tried other browsers?

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Re: Blank gap above topics?

Post by kirk on July 28th 2010, 12:19 pm

like zoids said try useing another browser and see if it still happens..
or you can try hitting refresh when that occurs..
it could be that the page in not loading all the way or correctly

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Blank gap above topics?

Post by matt_m on July 28th 2010, 9:56 pm

A few members have reported the issue, and I seem to get it in firefox and IE so not browser specific.

matt_m
Forumember

Posts : 322
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Blank gap above topics?

Post by Jophy on July 29th 2010, 11:47 am

Anything wrong with your templates that you think? or did you add CSS codes lately?

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum