The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Moderators colours not showing

View previous topic View next topic Go down

Moderators colours not showing

Post by yorkiegirl on July 27th 2010, 10:57 pm

Please bear with me as I am a bit 'blonde' when it comes to technical words.
I have 4 people that are moderators on my forum, their names are in blue & the moderator catagory is in blue, but when I put moderator in the permissions (so they can moderate/delete/move things) the word 'moderator' just comes out in black under each forum. I wanted the word moderator to show up in blue so people know who they can contact if they have a problem etc?
(hope this all makes sense)
Thank you in advance.

yorkiegirl
Forumember

Posts : 65
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: Moderators colours not showing

Post by MrMario on July 28th 2010, 12:46 am

Please check if this is under yes.

Admin Panel // User & Groups // User Option // Color Username // Yes // Save

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Re: Moderators colours not showing

Post by ~ Akash ~ on July 28th 2010, 11:02 am

@MrMario wrote:Please check if this is under yes.

Admin Panel // User & Groups // User Option // Color Username // Yes // Save


I have this prob Too!!!


and yes it is in yes U_U but still it shows in black under the forum O_O

~ Akash ~
New Member

Male Posts : 15
Reputation : 0
Language : english

http://dragonball.forummotion.com/index.htm

Back to top Go down

Re: Moderators colours not showing

Post by Sanket on July 28th 2010, 2:51 pm

That cannot be done. Under the forum, it won't change.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Moderators colours not showing

Post by Guest on July 28th 2010, 4:52 pm

I Think its because the forum version, "invision" Smile

Guest
Guest


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum