The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum disappeared for users of Internet Explorer

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum disappeared for users of Internet Explorer

Post by mer198261 on October 15th 2010, 7:48 pm

Hi!
About 8 hours ago our Forum http://www.bones-tff.org/forum.htm disappeared for all members who's using IE.
That's what we see using IE: http://img222.imageshack.us/img222/6668/19287608.jpg No forum, only main menu and a greeting message are there. Sad

At the same time Firefox showed/shows everythinh just fine.
That's what we see using Firefox: http://img251.imageshack.us/img251/6169/30941084.jpg Everything is fine, our forum is still there and working.

Many of the members of our forum use IE, so the admins get PM after PM about it. And we couldn't fix anything, whatever settings we tried on Administration Panel.

Please help us to solve this problem! Smile

mer198261
New Member

Female Posts : 24
Reputation : 0
Language : English, German

Back to top Go down

Solved Re: Forum disappeared for users of Internet Explorer

Post by ^Glyndwr^ on October 15th 2010, 8:20 pm

I am using IE 8. Have just looked at your forum with no problems.

I see your message (Announcement) to your members (in red text) advising them of a problem.

^Glyndwr^
Forumember

Male Posts : 124
Reputation : 0
Language : English
Location : Wales UK

Back to top Go down

Solved Re: Forum disappeared for users of Internet Explorer

Post by mer198261 on October 15th 2010, 8:26 pm

Because of this problem I installed IE8 as well. Still can't see anything, only main menu and a greeting message. And, unfortunately, I'm not the only one. (I usually use Firefox and actually didn't notice this bug until members of the board emailed me about it.)
I see your message (Announcement) to your members (in red text) advising them of a problem.
But do you also see the forum? It should be under the messages (red and black texts).

It was very strange: first the mini icons went missing, then they came back for a short time, and then our forum disappeared completely, but for IE users only. Crying or Very sad

mer198261
New Member

Female Posts : 24
Reputation : 0
Language : English, German

Back to top Go down

Solved Re: Forum disappeared for users of Internet Explorer

Post by mer198261 on October 15th 2010, 10:03 pm

It works again! Whoever fixed it, thank you, people!!!!!!!!!! thumright thumleft

mer198261
New Member

Female Posts : 24
Reputation : 0
Language : English, German

Back to top Go down

Solved Re: Forum disappeared for users of Internet Explorer

Post by Guest on October 15th 2010, 10:12 pm

Solved Locked


Guest
Guest


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum