The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problem with image view

View previous topic View next topic Go down

Solved Problem with image view

Post by isabel_martinez on October 27th 2010, 4:13 pm

Hello.
I have a problem with posting image in my forum. If I upload the image in imageshack, photobucket or ect, or hot link it, the image is not visible in the posts. Other images - avatars, sig... logos... there is no problem with them. Just with the images in post. What can I do?

isabel_martinez
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Problem with image view

Post by Sanket on October 27th 2010, 4:24 pm

What code do you add?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Problem with image view

Post by ronnyhenri on October 27th 2010, 4:36 pm



Or press the image button and add the code and click OK.

ronnyhenri
Forumember

Male Posts : 152
Reputation : 0
Language : English
Location : Belgium

Back to top Go down

Solved Re: Problem with image view

Post by isabel_martinez on October 27th 2010, 4:39 pm



The standart - as usual - the forum is from almost 500 days and I've never had a problem. but now no a single pic...

here

isabel_martinez
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Problem with image view

Post by isabel_martinez on October 27th 2010, 4:40 pm

I did it, but not just the new posted pics - all posted from the begining...

isabel_martinez
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Problem with image view

Post by isabel_martinez on October 27th 2010, 4:55 pm

I found the problem - I posted the java code in admin-display - general - overwall footer

Code:
<script src="http://cdn.wibiya.com/Toolbars/dir_0610/Toolbar_610744/Loader_610744.js" type="text/javascript"></script>

When I delete this code - the pics are active, and when I put the code - they are invisiable. Sorry for disturbing you guys! Thank a lot!

isabel_martinez
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Problem with image view

Post by Sanket on October 28th 2010, 6:48 am

Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved.


Sanket Smile


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum