The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Massive PM's glitch

View previous topic View next topic Go down

Solved Massive PM's glitch

Post by TheListener_ on November 11th 2010, 8:40 pm

I've had this problem 3 times so far, and it's quite irritating and embarrasing.

Whenever I send a massive private message (to all members), the message gets sent 14 times, 1 message every 1 minute.

This made my board look like we liked sending annoying messages and spam all our members with the annoying notification e-mails they got.

This needs to be fixed, since the massive PM tool is now useless, yet really needed.

Thanks.
The Listener


Last edited by TheListener_ on December 18th 2010, 5:54 am; edited 1 time in total

TheListener_
Forumember

Posts : 50
Reputation : -3
Language :

Back to top Go down

Solved Re: Massive PM's glitch

Post by Sanket on November 12th 2010, 5:19 am

Can you post screenshots of the same. Also post the url of your forum.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Massive PM's glitch

Post by TheListener_ on November 13th 2010, 12:44 am


TheListener_
Forumember

Posts : 50
Reputation : -3
Language :

Back to top Go down

Solved Re: Massive PM's glitch

Post by Sanket on November 13th 2010, 6:05 am

Thanks for reporting the problem. I will report the problem. Wink

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Massive PM's glitch

Post by TheListener_ on November 13th 2010, 11:05 pm

Really appreciate that, Sanket. BTW, I also reported the issue on the French Support Forum and it seems to be a general bug.. a tech named Chapo already replied, yet he doesn't seem to get my issue (since I don't speak much frnech, I used Google Translator).

Topic can be found here.

Maybe Typlo will also know what can be done about this, and explain them what issue I'm having.

Once again, appreciate your help Smile

TheListener_
Forumember

Posts : 50
Reputation : -3
Language :

Back to top Go down

Solved Re: Massive PM's glitch

Post by Sanket on November 14th 2010, 6:19 am

Yes the issue is forwarded, we will need to wait until monday to get a response.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Massive PM's glitch

Post by TheListener_ on November 14th 2010, 6:25 am

Not a problem, I'll wait. Thanks a bunch!

TheListener_
Forumember

Posts : 50
Reputation : -3
Language :

Back to top Go down

Solved Re: Massive PM's glitch

Post by kirk on November 14th 2010, 6:35 am

why dose it say bot? is it the bot doing it?


kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Solved Re: Massive PM's glitch

Post by TheListener_ on November 14th 2010, 6:41 am

@kirk wrote:why dose it say bot? is it the bot doing it?

Not really Razz We have an account named like that, and send the massive PM's with it (so that people can blame the bot if they get the PM's 14 times!). But it's really the admins (Either me or my co-admin Tim) who send the PM's Cool

I was the one who sent the PM, and made sure to only hit the 'Send' button once, and close the page as soon as my admin account got the PM. Wrong decision, though. I still got 1 message after every minute, during 14 minutes.

TheListener_
Forumember

Posts : 50
Reputation : -3
Language :

Back to top Go down

Solved Re: Massive PM's glitch

Post by kirk on November 14th 2010, 7:24 am

@TheListener_ wrote:
@kirk wrote:why dose it say bot? is it the bot doing it?

Not really Razz We have an account named like that, and send the massive PM's with it (so that people can blame the bot if they get the PM's 14 times!). But it's really the admins (Either me or my co-admin Tim) who send the PM's Cool

I was the one who sent the PM, and made sure to only hit the 'Send' button once, and close the page as soon as my admin account got the PM. Wrong decision, though. I still got 1 message after every minute, during 14 minutes.

yeah strange one..
i nver had or heard this happen befor so it's a new one to me?

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Solved Re: Massive PM's glitch

Post by TheListener_ on November 14th 2010, 7:32 am

Perhaps, we get to learn of new bugs everyday Razz I thought it could be my internet connection or even my PC, but I've tried it on different computers and had the same issue. People from the french forum have had it too, and even another forum I'm a member of.

Good evening,

Sometimes we run into problems when sending mass MP group member. Indeed, when sending this one is sometimes shipped in a single but sometimes it happen that multiple copies and tonight, when sending this one was posted 7 copies.

The Forum address: http://ba-sans-famille.forumactif.com/forum.htm

Why you it happens and how to fix?

Thank you.

Good evening,

It seems to me that this problem is already known, it must wait until the Dévactifs do something to correct it.

Hello,

Can you specify what groups your forum the last MP he was sent please?

Sincerely,

Hello,

The last MP mass was sent to the group member.

Hello,

Thank you for your report and for your clarification.
We'll study the problem as soon as possible.

Sincerely,

Hello,

Your report has been taken into account in our planning, a fix will be published as soon as possible. Thank you for your patience.

Sincerely,

Hello,

We have released a patch related to the problem you experienced.
Thank you kindly inform us about the state of the problem with this amendment.

Sincerely,

That was posted by a technician on November 9th. It seems the correction/patch didn't fix the problem, at least for me!

TheListener_
Forumember

Posts : 50
Reputation : -3
Language :

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum