The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

i this this has been askede before

View previous topic View next topic Go down

i this this has been askede before

Post by Goku Darknight on November 12th 2010, 10:29 am

my question is very simple how do i add background music to my forum.i tried to add the playlist thing but i get another music instead of my exepted music.i did this
Administration panel

advanced settings

Modules

forum widget management

Create widget

then the html plce i plce this <img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://counters.gigya.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx*PTEyODk1NTI4MTg4MTImcHQ9MTI4OTU1NDE*MDMyOCZwPTE4MDMxJmQ9Jmc9MSZvPWJlNDgxYmM1MjA3ZTQ4NzY4NDFi/ZmQzZTc1ZjU*MGM2.gif" /><embed src="http://assets.mixpod.com/swf/mp3/mff-mpodmin.swf?myid=71575421&path=2010/11/12" quality="high" wmode="transparent" flashvars="mycolor=222222&mycolor2=77ADD1&mycolor3=FFFFFF&autoplay=false&rand=0&f=4&vol=100&pat=0&grad=false" width="158" height="208" name="myflashfetish" salign="TL" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" border="0" style="visibility:visible;width:158px;height:208px;" /><br><a href="http://www.mixpod.com/playlist/71575421" target="_blank"><img src="http://assets.myflashfetish.com/images/get-tracks.gif" title="Get Music Tracks!" style="border-style:none;" alt="Music"></a><a href="http://www.mixpod.com" target="_blank"><img src="http://assets.mixpod.com/images/make-own.gif" title="Create A Playlist!" style="border-style:none;" alt="Playlist"></a><br /><a href="http://mixpod.com">Music</a> <a href="http://mixpod.com">Playlist</a> at <a href="http://mixpod.com">MixPod.com</a>


here is link i tried to understand this but i cant plz help TT

Goku Darknight
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: i this this has been askede before

Post by Maki1 on November 12th 2010, 10:59 am

Try this go to. Admin panel => general => messages and emails >> configuration >> Scroll down to allow HTML and hit save.

Now go back to your forums index and click on your.

Profile => profile preferences. Scroll down to always allow HTML and hit save.

And see if that works.

Maki1
Hyperactive

Male Posts : 2529
Reputation : 442
Language : English »» CSS Stylesheet
Location : The » Support » forum » Section! • No support by PM If you need custom theme please contact me!

http://forumdesigners.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum