The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Logo Issue

View previous topic View next topic Go down

Logo Issue

Post by takunda on November 12th 2010, 12:53 pm

Hi to all


I have placed a Logo on my forum at the top. itslooks nice from the Index Page and on the portal but because its a big size now its causing me to scroll down each time to get to topics and everything else because it shows on every page. Is there a way to show Logo only on the Portal and Index page only and hide it in forums. I tried placing it as a widget i can only do it on the portal but i can put a widget above the forum widget in the acp.


Help please...

takunda
New Member

Posts : 14
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Logo Issue

Post by Guest on November 12th 2010, 2:01 pm

Can i see your forum link?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Logo Issue

Post by takunda on November 12th 2010, 3:54 pm

yeah


www.youngzimbabwean.com



it displays the logo in every page cheers mate!

takunda
New Member

Posts : 14
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Logo Issue

Post by Guest on November 12th 2010, 4:23 pm

I don't see any problem Very Happy

Hmm..
Go to
ACP - Display - Templates - General - Overall_header:
Find:
Code:

<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
               <tr>
                  <!-- BEGIN switch_logo_left -->
                  <td><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
                  <!-- END switch_logo_left -->
                  <td align="center" width="100%" valign="middle">
                     <!-- BEGIN switch_logo_center -->
                     <a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a>
                     <br />
                     <!-- END switch_logo_center -->
                     <div class="maintitle">{MAIN_SITENAME}</div>
                     <br />
                     <span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}<br /> </span>
                  </td>
                  <!-- BEGIN switch_logo_right -->
                  <td><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
                  <!-- END switch_logo_right -->
               </tr>
            </table>

Cut it, Save + Publish. now go to templates - General - Index_body:
Paste the code in the top of the template..
Save + Publish if it works... then to do it for the Portal
go to Templates - Portal - Portal_body and do the same step above (:
I didn't tested that.. so im not sure if it works (:

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Logo Issue

Post by takunda on November 12th 2010, 4:58 pm

Gangster thanks for your help.


The only problem is when you click a forum the Logo Displays at the top and causing the page to scroll up. Is there a code to only show the logo on the Index page and the portal only and hide it in the Forums?

takunda
New Member

Posts : 14
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Logo Issue

Post by Guest on November 12th 2010, 8:11 pm

I already told u in the codes above Very Happy

Guest
Guest


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum