Images in the forum posts do not show.

Go down

Solved Images in the forum posts do not show.

Post by thachquang.com on November 13th 2010, 10:00 am

Images in the forum posts do not show.
Hope you help.
my forum address: www.hgeo.forumotion.net.
http://hgeo.forumotion.net/forum-f40/topic-t294.htm # 1067
avatar
thachquang.com
New Member

Male Posts : 18
Reputation : 0
Language : English
Location : VietNam

http://www.hgeo.forumotion.net/forum

Back to top Go down

Solved Re: Images in the forum posts do not show.

Post by thachquang.com on November 13th 2010, 11:12 am

please help
avatar
thachquang.com
New Member

Male Posts : 18
Reputation : 0
Language : English
Location : VietNam

http://www.hgeo.forumotion.net/forum

Back to top Go down

Solved Re: Images in the forum posts do not show.

Post by Jophy on November 13th 2010, 11:50 am

avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Images in the forum posts do not show.

Post by Kalliopi on November 13th 2010, 11:54 am

As you need to be a member to see your forum, all your link shows is the log in box.

You will need to explain more, were your images showing okay before & how long has this been happening? Is it avatars that are not working, smilies, photos etc members have posted, what?

It is probably just a temporary glitch with your image host, are you using Servimg that comes with the forum?

( PS don't bump your post by replying to yourself without waiting 24 hours, as you are not supposed to do that on here.)
avatar
Kalliopi
Forumember

Posts : 431
Reputation : 30
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Images in the forum posts do not show.

Post by MrMario on November 13th 2010, 7:10 pm

May I remind you that double/triple posting isn't tolerated unless separated by 24 hours (Use the edit button) Wink
avatar
MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1837
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Images in the forum posts do not show.

Post by ElSeldor on November 14th 2010, 1:57 pm

thanks

ElSeldor
New Member

Posts : 7
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Images in the forum posts do not show.

Post by kirk on November 14th 2010, 7:00 pm

what images? post icons,buttons tabs or images members are adding into post?
avatar
kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 653
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Solved Re: Images in the forum posts do not show.

Post by thachquang.com on November 15th 2010, 3:33 pm

Thank everybody
Its the error of wedgist. I am them removed.

avatar
thachquang.com
New Member

Male Posts : 18
Reputation : 0
Language : English
Location : VietNam

http://www.hgeo.forumotion.net/forum

Back to top Go down

Solved Re: Images in the forum posts do not show.

Post by Sanket on November 15th 2010, 5:45 pm

Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved.


Sanket Smile

avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum