The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Several Glitches

View previous topic View next topic Go down

Several Glitches

Post by Queen Julien on November 14th 2010, 5:03 pm

Hi, me and my members have been experiencing some very annoying glitches these past few days. Here's the explanation two of my members have posted:
1) Even if you're the last person to post, the thread will have a 50/50 chance at saying you have not read it yet.
2) Even after 10 seconds have long since passed, the "flood control" warning may pop up.
ALSO! Lately, sometimes when I try to post a picture, it adds "border alt = 0>" or something such as that to it and makes the pictures not show up... :/
Have any other forums been experiencing these problems and can anyone help us out?

Thanks! ^_^

Queen Julien
New Member

Female Posts : 15
Reputation : 0
Language : English

http://penguinshq.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Several Glitches

Post by MrMario on November 14th 2010, 6:17 pm

1. What you mean?
2. This is normal to prevent flooding
3. HTML active?

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Re: Several Glitches

Post by Queen Julien on November 14th 2010, 6:26 pm

Thanks for the response. ^_^

1- Meaning if you made a post in a thread, it would say that the post in the thread is new and you haven't read it yet, even though it was your very own post, not the post of someone else.
2- It's never happened before. We have it set to the lowest, ten seconds, and it will sometimes randomly tell us to wait a few more seconds even if minutes have passed. Even if you do wait longer like it tells to, it still won't let the post through.
3- Yes. Only one member has experienced this problem so far, though.

Queen Julien
New Member

Female Posts : 15
Reputation : 0
Language : English

http://penguinshq.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Several Glitches

Post by TexasBlue on November 14th 2010, 6:55 pm

@Queen Julien wrote:1- Meaning if you made a post in a thread, it would say that the post in the thread is new and you haven't read it yet, even though it was your very own post, not the post of someone else.

Been having this same problem. Members in my forum are complaining about it. Hello

TexasBlue
Forumember

Posts : 46
Reputation : 0
Language : English
Location : Minnesota

http://superiorpolitics.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Several Glitches

Post by MrMario on November 14th 2010, 7:11 pm

1. This has been going on for a bit but fixes itself.
2. Just ignore it. Its only a few seconds anyways.
3. Well turn it off and se

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Re: Several Glitches

Post by TexasBlue on November 14th 2010, 7:13 pm

@MrMario wrote:1. This has been going on for a bit but fixes itself.
2. Just ignore it. Its only a few seconds anyways.
3. Well turn it off and se

It's not a big deal to me personally. I was just adding my 2 cents.

TexasBlue
Forumember

Posts : 46
Reputation : 0
Language : English
Location : Minnesota

http://superiorpolitics.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Several Glitches

Post by Queen Julien on November 14th 2010, 7:24 pm

@MrMario wrote:2. Just ignore it. Its only a few seconds anyways.
The thing is, though, when it tells us to wait a few seconds, it still won't let the post through no matter how many times we click send. xD
But like you said, I think this stuff will fix itself. I'll give it a few more days and see if it's still going on then.

Queen Julien
New Member

Female Posts : 15
Reputation : 0
Language : English

http://penguinshq.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum