The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Widgets not showing up in forum

View previous topic View next topic Go down

Widgets not showing up in forum

Post by slim83 on November 18th 2010, 10:26 pm

I have read the faqs and searched the forum and from what I can tell everything is right, but the widgets will not show up in my forum.

I went under forum widgets, turned it on, moved the widgets into the correct sections, made sure there was enough pixels width. I saved each step as I went and the widgets still do not show up. Any help or idea?
http://kmccycling.forumieren.com/index.htm

Thanks

slim83
New Member

Posts : 16
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widgets not showing up in forum

Post by Agent24 on November 18th 2010, 11:41 pm

I think that is the theme that is doing that. Some themes don't allow widgets. Have you tried on another theme?

Agent24
Forumember

Male Posts : 813
Reputation : 72
Language : English, Spanish
Location : California

Back to top Go down

Re: Widgets not showing up in forum

Post by slim83 on November 19th 2010, 12:46 am

No I have not yet but I give it a shot in the morning. I hope that is not the case because I like that one, but if it is I will find a different one.

Thanks for the help.

slim83
New Member

Posts : 16
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum