The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Slow Forum

View previous topic View next topic Go down

Solved Slow Forum

Post by Toucan on December 7th 2010, 6:47 am

Couple of days ago, my forumotion forum has been acting slow in some parts.

I'm using mozilla firefox so when I load up my forum, on the bottom it would be stuck at "Connection to illiweb.com" for a long time, then it finishes loading.

Some other info~
When I refresh on any part of my forum (F5), it takes AGES to load, it only shows my background and my banner.
When I click on my banner or anything else that redirects to other parts of the forum, it runs smoothly.

I tried deleting cookies and dealth with anti-virus software. I doubt it's a virus of some sort. I accessed my forum on other computers, and it seems to work fine. It's just my computer + my forum together..


I'm just looking to see if there's some sort of solution I can get here, and some info on this "illiweb"

Toucan
Forumember

Male Posts : 27
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Slow Forum

Post by Sanket on December 7th 2010, 8:50 am


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Slow Forum

Post by Toucan on December 7th 2010, 3:16 pm

Totally forgot about the cache...

Thanks a lot! It helped!

Toucan
Forumember

Male Posts : 27
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Slow Forum

Post by Guest on December 7th 2010, 3:22 pm

Solved + Locked

Guest
Guest


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum