The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Activation

View previous topic View next topic Go down

Solved Activation

Post by Zcat on December 19th 2010, 11:16 pm

My forum is set-up so people have to register and i receive new user registeration via-email. I actually receive 2 separate emails one lets me activate the account and the other is just telling me when i click on the link to activate their accounts i keep getting "Sorry, but no such user exists." The other email says view users profile; it gives me the link when i click on it says the following:
All about,
No information available
Administrate user : Profile

I have looked everywhere here for help to the problem. I haven't been able to find the answer. I have tried so many different things. I'm afraid i've screwed up more things trying to fix this problem.

I want be able to view profiles before i active accounts, and if possible i would like to see the info of the profile instead of getting "sorry, but no user exist: yet the very user is a members on the site, How do i fix this. I also went under "inactive" and activated 2 accounts, days ago, every since them when i activate the accounts i have to by email and no active users show up there. I'm soooo confused and frustrated! Any help would be grately appreciated!

Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Activation

Post by MrMario on December 20th 2010, 12:16 am

Isn't much you can do. Just look into the inactive list if the email doesn't show you the user.

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Activation

Post by Zcat on December 20th 2010, 12:36 am

I had 2 people that i activated form the "inactive tab" ever since them no names show up. I can't view any information on new users when i get the link to activate their account. Its say the info above that i posted. I am so aggravated with this. I'm trying to set my forum on strickly private. I'm now afraid i've messed-up all my setting on this topic trying different things. BTW...I'm new to all this! Thanks

Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Activation

Post by Sanket on December 20th 2010, 7:15 am

When you activated the users from the inactive tab, they became active members. Check them on the Memberlist.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Activation

Post by Zcat on December 20th 2010, 2:00 pm

Thank you Sanket.

Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Activation

Post by Sanket on December 20th 2010, 4:20 pm

Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved.


Sanket Smile



Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum