Trying To Embed Music Only Get Code Showing

Go down

Solved Trying To Embed Music Only Get Code Showing

Post by MADBIKER1960 on December 22nd 2010, 2:33 pm

Greetings;

http://nfsworldcommunity.canadian-forum.com/

I have this code:
Code:
<object type="application/x-mplayer2" width="250" height="50">
<param name="src" value="http://livestream2.bigrradio.com/xmas-rock?MSWMExt=.asf" />
<param name="name" value="RadioPlayer" />
<param name="ShowPositionControls" value="0" />
<param name="ShowTracker" value="0" />
<param name="ShowAudioControls" value="1" />
<param name="AutoStart" value="1" />
<param name="ShowControls" value="1" />
<param name="ShowStatusBar" value="1" />
</object>
Now when I put it into a message and preview it, it works perfectly after enabling HTML. Christmas music streams through.
However when I send it the code shows up at the top of the message even though HTML is enabled (which is where I want it).
What do I have to do to get the same results in the finished product that I get in preview?

Step by step instructions please.

Thanks. Mr. Green

MADBIKER1960
avatar
MADBIKER1960
Forumember

Male Posts : 97
Reputation : 0
Language : English
Location : Toronto, Ontario. CANADA

http://nfsworldcommunity.canadian-forum.com/

Back to top Go down

Solved Re: Trying To Embed Music Only Get Code Showing

Post by MADBIKER1960 on December 23rd 2010, 12:47 am


Is there any way I can set that up for everybody automatically?

Somewhere in the ACP perhaps that I should look.

By the way thanks, that worked perfectly, as soon as I enabled it, the page started playing instantly, I had it open on another tab at the time.

And I have posted the instructions for the community to see so they can adjust, but like I said is there some way I can do that for them so they do not have to?

Thanks. Mr. Green

MADBIKER1960
avatar
MADBIKER1960
Forumember

Male Posts : 97
Reputation : 0
Language : English
Location : Toronto, Ontario. CANADA

http://nfsworldcommunity.canadian-forum.com/

Back to top Go down

Solved Re: Trying To Embed Music Only Get Code Showing

Post by Guest on December 23rd 2010, 12:52 pm

Nope you need to tell them Very Happy
Welcome (:

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Trying To Embed Music Only Get Code Showing

Post by MADBIKER1960 on December 23rd 2010, 2:29 pm

Alright then, I have posted instructions.

That's all I wanted to know, you can lock this thread.

Thanks. Mr. Green

MADBIKER1960
avatar
MADBIKER1960
Forumember

Male Posts : 97
Reputation : 0
Language : English
Location : Toronto, Ontario. CANADA

http://nfsworldcommunity.canadian-forum.com/

Back to top Go down

Solved Re: Trying To Embed Music Only Get Code Showing

Post by Guest on December 23rd 2010, 11:21 pm

Solved + Locked

Guest
Guest


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum