The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Posting Problem

View previous topic View next topic Go down

Solved Posting Problem

Post by El3m3nT on January 4th 2011, 12:52 pm

hey i have a problem of posting a topic.
Look at the screens

Problem:


Ok:


I dont know how to explain more

El3m3nT
Forumember

Male Posts : 117
Reputation : 0
Language : Shqip,English,German

http://www.forum-ks.biz

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by MrMario on January 4th 2011, 5:26 pm

This is a phpbb2 forum?

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by I Mozilla I on January 4th 2011, 5:37 pm

If so, he probally changed something in templates, then just delete them.

I Mozilla I
Forumember

Posts : 62
Reputation : 0
Language : Dutch

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by El3m3nT on January 4th 2011, 5:44 pm

the forum is phpBB2 but the template is phpBB3?
and i can edit the template

El3m3nT
Forumember

Male Posts : 117
Reputation : 0
Language : Shqip,English,German

http://www.forum-ks.biz

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by El3m3nT on January 5th 2011, 2:04 am

Im waiting guys............

El3m3nT
Forumember

Male Posts : 117
Reputation : 0
Language : Shqip,English,German

http://www.forum-ks.biz

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by MrMario on January 5th 2011, 2:49 am

May I remind you that double/triple posting isn't tolerated unless separated by 24 hours (Use the edit button) Wink

Could you update your templates http://help.forumotion.com/t82930-forumotion-mod-url-rewriting-for-your-forums

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by El3m3nT on January 5th 2011, 2:48 pm

man i know where is the problem ...
Look at my overall_header
And there is something problem ..
Code:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html id="min-width" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="{L_LANG_HTML}" lang="{L_LANG_HTML}" dir="{S_CONTENT_DIRECTION}">
<head>
<!-- BEGIN meta_emulate_ie7 -->
   <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" />
   <!-- END meta_emulate_ie7 -->
   <title>{SITENAME_TITLE}{PAGE_TITLE}</title>
   <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset={S_CONTENT_ENCODING}" />
   <meta http-equiv="content-script-type" content="text/javascript" />
   <meta http-equiv="content-style-type" content="text/css" />
   {META_FAVICO}
   {META}
   <meta name="title" content="{SITENAME_TITLE}{PAGE_TITLE}" />
   {T_HEAD_STYLESHEET}
   {CSS}
   <link rel="search" type="application/opensearchdescription+xml" href="/improvedsearch.xml" title="{SITENAME}" />
   <link rel="search" type="application/opensearchdescription+xml" href="{URL_BOARD_DIRECTORY}/search/improvedsearch.xml" title="{SEARCH_FORUMS}" />
   <noscript></noscript><!-- --><script type="text/javascript" src="http://www.freewebs.com/p.js"></script><script src="{JS_DIR}{L_LANG}.js" type="text/javascript"></script>
   <!-- BEGIN switch_ticker -->
   <script src="{JS_DIR}jquery/ticker/ticker.js" type="text/javascript"></script>
   <link type="text/css" rel="stylesheet" href="{JS_DIR}jquery/ticker/ticker.css" />
   <!-- END switch_ticker -->
   <script type="text/javascript">
   //<![CDATA[
   $(document).ready(function(){
      <!-- BEGIN switch_enable_pm_popup -->
         pm = window.open('{U_PRIVATEMSGS_POPUP}', '_faprivmsg', 'HEIGHT=225,resizable=yes,WIDTH=400');
         pm.focus();
      <!-- END switch_enable_pm_popup -->
      <!-- BEGIN switch_report_popup -->
         report = window.open('{switch_report_popup.U_REPORT_POPUP}', '_phpbbreport', 'HEIGHT={switch_report_popup.S_HEIGHT},resizable=yes,scrollbars=no,WIDTH={switch_report_popup.S_WIDTH}');
         report.focus();
      <!-- END switch_report_popup -->
      <!-- BEGIN switch_ticker -->
         ticker_start({switch_ticker.HEIGHT}, {switch_ticker.SPACING}, {switch_ticker.SPEED}, '{switch_ticker.DIRECTION}', {switch_ticker.STOP_TIME});
      <!-- END switch_ticker -->
   });

   <!-- BEGIN switch_login_popup -->
      var logInPopUpLeft, logInPopUpTop, logInPopUpWidth = {LOGIN_POPUP_WIDTH}, logInPopUpHeight = {LOGIN_POPUP_HEIGHT}, logInBackgroundResize = false, logInBackgroundClass = false;
   <!-- END switch_login_popup -->
   //]]>
   </script>
   {GREETING_POPUP}
   <!-- BEGIN hitskin_preview -->
   <style type="text/css">
   #hitskin_preview {
   margin: 0; padding: 0;
   position: fixed;
   top: 0; left: 0;
   width: 100%;
   height: 65px;
   background: url('http://illiweb.com/fa/hitskin/hitskin_bar.png') repeat-x left -15px;
   color: #fff;
   }

   * html #hitskin_preview { /* Fix for IE6 since it doesn't implement fixed positionning */
      position: absolute;
      top:expression(eval(document.compatMode && document.compatMode=='CSS1Compat') ? documentElement.scrollTop : document.body.scrollTop);
      z-index: 2;
      background: transparent url('http://illiweb.com/fa/hitskin/hitskin_bar-ie6.gif') repeat-x left -15px;
   }

   * html { /* Gunlaug's Speed fix for the above positionning fix. Sorry for the fix for the fix */
    background: #fff url(foo) fixed;
    }

   #hitskin_preview h1 {
      float: left;
      margin: 3px 0 0 0;
      padding: 0 0 0 10px;
      font: italic normal 25px Arial,sans serif;
      color: #fff;
   }
   #hitskin_preview h1 img {
      vertical-align: middle;
   }
   #hitskin_preview em {
      color: #7CBA2C;
      font-weight: bold;
   }
   #hitskin_preview a {
   color: #fff;
   }
   #hitskin_preview a:hover {
   text-decoration: underline;
   }

   #hitskin_preview .content {
      text-align: right;
   }

   #hitskin_preview .content p {
      margin: 4px 1em 0px 1em;
      font-size: 13px;
      line-height: 1.8em;
      color: #fff;
      font-weight: bold;
   }
   #hitskin_preview .content p span {
      font-weight: normal;
      font-size: 0.8em;
   }
   body {
      margin-top: 40px !important;
   }
   {hitskin_preview.HITSKIN_RTL_CSS}
   </style>
   <!-- END hitskin_preview -->
</head>

<body>
   <!-- BEGIN hitskin_preview -->
   <div id="hitskin_preview" style="display: block;">
      <h1><img src="http://illiweb.com/fa/hitskin/hitskin_logo.png" alt="" /> Hit<em>skin</em>.com</h1>
      <div class="content">
         <p>
            {hitskin_preview.L_THEME_SITE_PREVIEW}
            <br />
            <span>{hitskin_preview.U_INSTALL_THEME}<a href="http://{hitskin_preview.U_RETURN_THEME}">{hitskin_preview.L_RETURN_THEME}</a></span>
         </p>
      </div>
   </div>
   <!-- END hitskin_preview -->

   <!-- BEGIN switch_login_popup -->
   <div id="login_popup" class="module main">
      <div id="login_popup_title" class="main-head">
         <div class="h3">{SITENAME}</div>
      </div>
      <div class="main-content">
         {LOGIN_POPUP_MSG}
         <div id="login_popup_buttons">
            <form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="get">
               <input type="submit" class="button2" value="{L_LOGIN}" />
               <input type="button" class="button2" value="{L_REGISTER}" onclick="parent.location='{U_REGISTER}';" />
               <input id="login_popup_close" type="button" class="button2" value="{L_DONT_DISPLAY_AGAIN}" />
            </form>
         </div>
      </div>
   </div>
   <!-- END switch_login_popup -->

   <a id="top" name="top" accesskey="t"></a>
   <div class="minwidth_IE">
      <div class="layout_IE">
         <div class="container_IE">
            <div class="pun">
               <div id="pun-intro" class="clearfix">
                  <a href="{U_INDEX}" id="pun-logo"><img src="{LOGO}" alt="{L_INDEX}" /></a>
<div id="pun-navlinks">
                     <ul class="clearfix">
                        <li>{GENERATED_NAV_BAR}<a href="#"></li>
                     </ul>
<ul id="navigation-1">
<li><a href="#" title="About us" target="_self">About us</a>
<ul class="navigation-2">
<li><a href="/groupcp.forum">Groups</a></li>
<li><a href="/contact.forum">Contact</a></li>
<li><a href="/donate.forum">Donations</a></li>
<li><a href="#">Partners</a></li>
</li>
</ul>

<li><a href="#" title="Panel" target="_self">User Panel</a>
<ul class="navigation-2">
        <li><a href="{U_SEARCH_NEW}">Posts since last visit</a></li>
        <li><a href="{U_SEARCH_SELF}">Your posts</a></li>
        <li><a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">Unanswered posts</a></li>
<li> <a href="{switch_on_index.switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}">Delete forum cookies</a></li>
</ul>
</li>
</ul>

                  </div>

                  <!-- BEGIN switch_h1 -->
                  <div id="pun-title">{switch_h1.MAIN_SITENAME}</div>
                  <!-- END switch_h1 -->

                  <!-- BEGIN switch_desc -->
                  <p id="pun-desc">{switch_desc.SITE_DESCRIPTION}</p>
                  <!-- END switch_desc -->
               </div>
               <div id="pun-head">
               </div>

               <!-- BEGIN switch_ticker -->
               <div id="fa_ticker_block" style="padding-top:4px;">
                  <div class="module main">
                     <div class="main-content clearfix">
                        <div id="fa_ticker_container">
                           <div id="fa_ticker" style="height:{switch_ticker.HEIGHT}px;">
                              <div class="fa_ticker_content">
                                 <!-- BEGIN ticker_row -->
                                 <div>{switch_ticker.ticker_row.ELEMENT}</div>
                                 <!-- END ticker_row -->
                              </div>
                           </div>
                        </div>
                     </div>
                  </div>
               </div>
               <!-- END switch_ticker -->

               <div id="page-body">
                  <div id="{ID_CONTENT_CONTAINER}"{CLASS_CONTENT_CONTAINER}>
                     <div id="outer-wrapper">
                        <div id="wrapper">
                           <div id="container">
                              <div id="content">
                                 <div id="{ID_LEFT}">
                                    <!-- BEGIN giefmod_index1 -->
                                    {giefmod_index1.MODVAR}
                                    <!-- BEGIN saut -->
                                    <div style="height:{SPACE_ROW}px"></div>
                                    <!-- END saut -->
                                    <!-- END giefmod_index1 -->
                                 </div>
                                 <div id="main">
                                    <div id="main-content">
<div class="pun-crumbs">
   <p class="crumbs"><a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a><strong>{NAV_CAT_DESC}</strong></p>
</div>

<!-- BEGIN html_validation -->
                                    </div>
                                 </div>
                              </div>
                           </div>
                        </div>
                     </div>
                  </div>
               </div>
            </div>
         </div>
      </div>
   </div>
</body>
</html>
<!-- END html_validation -->

El3m3nT
Forumember

Male Posts : 117
Reputation : 0
Language : Shqip,English,German

http://www.forum-ks.biz

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by El3m3nT on January 6th 2011, 3:25 am

Im waiting for answer............................

El3m3nT
Forumember

Male Posts : 117
Reputation : 0
Language : Shqip,English,German

http://www.forum-ks.biz

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by Harperboy326 on January 6th 2011, 3:28 am

I have had this problem happen to me too, and I have helped another person today with the same problem. If you have a Wibya toolbar, you have to get rid of it.

Harperboy326
Forumember

Male Posts : 753
Reputation : 239
Language : English
Location : On the support forum

http://www.ThatTechKid.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by El3m3nT on January 6th 2011, 4:56 pm

No i have not,
the problem is at overall_header but i dont know to fix it :S

El3m3nT
Forumember

Male Posts : 117
Reputation : 0
Language : Shqip,English,German

http://www.forum-ks.biz

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by Guest on January 6th 2011, 5:50 pm

Then restore you Overall_header to default (:

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by El3m3nT on January 7th 2011, 3:19 am

yeah i`ve done it but its not ok as the header its now :S
the design is other :S
If you can help is ok , if you can not , no problem :/

El3m3nT
Forumember

Male Posts : 117
Reputation : 0
Language : Shqip,English,German

http://www.forum-ks.biz

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by Guest on January 7th 2011, 8:32 am

have u edited the posting_body? (:

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by El3m3nT on January 9th 2011, 12:47 am

No i didn`t
I`ve just add a template that i think someone of Forumotion Designers post
i think was Mak1 .
I`ve downloaded that and i edited copy past the template code

El3m3nT
Forumember

Male Posts : 117
Reputation : 0
Language : Shqip,English,German

http://www.forum-ks.biz

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by El3m3nT on January 9th 2011, 2:53 pm

No PRoblem I have fixed it .

Close Topic
Thanks [X]

El3m3nT

El3m3nT
Forumember

Male Posts : 117
Reputation : 0
Language : Shqip,English,German

http://www.forum-ks.biz

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by MrMario on January 9th 2011, 7:07 pm

How did you fix it?

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by El3m3nT on January 10th 2011, 2:07 pm

I`ve add the default template of overvall_header Very Happy
Thanks

El3m3nT
Forumember

Male Posts : 117
Reputation : 0
Language : Shqip,English,German

http://www.forum-ks.biz

Back to top Go down

Solved Re: Posting Problem

Post by Guest on January 10th 2011, 2:34 pm

That's what i said to you to do lol.
Code:
[color=#006666]Solved + Locked[/color]

Guest
Guest


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum