The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Siganatures not showing

View previous topic View next topic Go down

Solved Siganatures not showing

Post by The Pirate of AE on January 26th 2011, 3:18 am

Hello, For our forum our settings say that sigs will automatically be added. but they arent being added, we have looked under the admin option to check and triple check teh setting but no sigs are being added. please help.


thank you to who ever helps


Last edited by The Pirate of AE on January 26th 2011, 5:04 pm; edited 1 time in total

The Pirate of AE
Forumember

Male Posts : 181
Reputation : 1
Language : English
Location : Halifax

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by Harperboy326 on January 26th 2011, 3:20 am

Check these:

1) Your users actually have a signature added on their profile (Under Profile)
2) They have their profile set up to allow signatures on their post (Under Profile)

Harperboy326
Forumember

Male Posts : 753
Reputation : 239
Language : English
Location : On the support forum

http://www.ThatTechKid.com

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by The Pirate of AE on January 26th 2011, 3:35 am

@Harperboy326 wrote:Check these:

1) Your users actually have a signature added on their profile (Under Profile)
2) They have their profile set up to allow signatures on their post (Under Profile)

done both still nothing

My account (non founder has it set to signature and auto add it, still nothing


My friends account (founder) is the same way, still nothing.

The Pirate of AE
Forumember

Male Posts : 181
Reputation : 1
Language : English
Location : Halifax

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by Harperboy326 on January 26th 2011, 3:39 am

Hmmm...That's odd

Do you have it set to All members?

Harperboy326
Forumember

Male Posts : 753
Reputation : 239
Language : English
Location : On the support forum

http://www.ThatTechKid.com

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by The Pirate of AE on January 26th 2011, 3:40 am

yep

The Pirate of AE
Forumember

Male Posts : 181
Reputation : 1
Language : English
Location : Halifax

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by Harperboy326 on January 26th 2011, 3:52 am

Are you sure you have everything switched correctly? It should work..


1) Profile >> Preferences >> Always attach my signature: Yes
2) Under a post, look for:
Spoiler:

Harperboy326
Forumember

Male Posts : 753
Reputation : 239
Language : English
Location : On the support forum

http://www.ThatTechKid.com

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by The Pirate of AE on January 26th 2011, 3:57 am

can you tell me hopw to check teh global setting? been a while with fourmmationand i heard from my friend he checked it but that line is not showing up.

The Pirate of AE
Forumember

Male Posts : 181
Reputation : 1
Language : English
Location : Halifax

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by Harperboy326 on January 26th 2011, 4:01 am

When you go and edit a post, you can check that on the bottom of the page. You can also do this when you post a new topic. And I edited the white box with the arrow Wink

Harperboy326
Forumember

Male Posts : 753
Reputation : 239
Language : English
Location : On the support forum

http://www.ThatTechKid.com

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by The Pirate of AE on January 26th 2011, 4:05 am

@Harperboy326 wrote:When you go and edit a post, you can check that on the bottom of the page. You can also do this when you post a new topic. And I edited the white box with the arrow Wink


that line with that is not showing up





how do i check teh gloabal setting?

The Pirate of AE
Forumember

Male Posts : 181
Reputation : 1
Language : English
Location : Halifax

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by Harperboy326 on January 26th 2011, 4:10 am

When did you make your forum? All forums made after December 2010 will be different then those made before that time. Differnt settings for different things. I am not sure what to do. Normally the things I told you would of worked.

Harperboy326
Forumember

Male Posts : 753
Reputation : 239
Language : English
Location : On the support forum

http://www.ThatTechKid.com

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by The Pirate of AE on January 26th 2011, 4:15 am

made a week or two ago

The Pirate of AE
Forumember

Male Posts : 181
Reputation : 1
Language : English
Location : Halifax

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by Harperboy326 on January 26th 2011, 4:18 am

Yeah, your forum is too new. I don't know what to do. I tired to weave out different variables, and everything and it wont work. I am sorry, but I can't help you.

Regards,
Harper

Harperboy326
Forumember

Male Posts : 753
Reputation : 239
Language : English
Location : On the support forum

http://www.ThatTechKid.com

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by Sanket on January 26th 2011, 2:03 pm

Your Signature


Signature settings are to be changed in your profile settings as well (in the top navigation bar) - just switch to the "Signature" tab there. The signature space is limited to 500 characters, this cannot be increased. You can use bbCode and HTML as well in your sig, if it has been allowed by the administrators in the admin panel (General >> Forum >> Messages & Email >> Allow HTML / BBCode).

My Signature is not displayed, what should I do?

In general, there are two settings that could be the reason for your sig not to be displayed. The first one is in your admin panel, where you can allow or deny the use of signatures on a global level. Go to "Users & Groups / Users / User Options" and set "Allow Signatures" to YES.

The second option can be found in your personal profile settings. Go to "Profile >> Preferences" and enable the option "Always attach my signature". Your signature should now be attached to all posts you make, if you actually have content in it.

Note: On some forum versions, it's possible that you still won't see your signatures on posts you have already made, although you have activated all necessary options. There is no other way to change this than to edit those posts and mark the box "attach my signature to this post" and save.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by The Pirate of AE on January 26th 2011, 5:03 pm

@Sanket wrote:
Your Signature


Signature settings are to be changed in your profile settings as well (in the top navigation bar) - just switch to the "Signature" tab there. The signature space is limited to 500 characters, this cannot be increased. You can use bbCode and HTML as well in your sig, if it has been allowed by the administrators in the admin panel (General >> Forum >> Messages & Email >> Allow HTML / BBCode).

My Signature is not displayed, what should I do?

In general, there are two settings that could be the reason for your sig not to be displayed. The first one is in your admin panel, where you can allow or deny the use of signatures on a global level. Go to "Users & Groups / Users / User Options" and set "Allow Signatures" to YES.

The second option can be found in your personal profile settings. Go to "Profile >> Preferences" and enable the option "Always attach my signature". Your signature should now be attached to all posts you make, if you actually have content in it.

Note: On some forum versions, it's possible that you still won't see your signatures on posts you have already made, although you have activated all necessary options. There is no other way to change this than to edit those posts and mark the box "attach my signature to this post" and save.


thank you the global setting was set to off, just couldn't remember where it was to switch it.

The Pirate of AE
Forumember

Male Posts : 181
Reputation : 1
Language : English
Location : Halifax

Back to top Go down

Solved Re: Siganatures not showing

Post by Sanket on January 26th 2011, 7:32 pm

Since this thread is marked solved, I will lock this thread.


Sanket Smile


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum