The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Facebook connect optimization

View previous topic View next topic Go down

Solved Facebook connect optimization

Post by bigugly11 on January 31st 2011, 12:05 am

I would appreciate help with Facebook connect optimization.

My index_body already has the code that Typlo said to replace and it looks like the one below and does not
work........onlogin="window.location='/facebook_connect.forum'"

The ....Facebook connect optimization......by Typlo
says it should look like this....... onlogin=window.location='/facebook_connect.forum'

Note the difference in quotations marks.

I tried both ways and neither worked!

What is the correct entry? Help would be appreciated.
Thanks,
bigugly11

The site is.... http://easttnforum.forumotion.com/

bigugly11
Forumember

Male Posts : 102
Reputation : 0
Language : english
Location : Half way up a mountain in the Tennessee National Forrest!

http://easttnforum.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by Darren1 on January 31st 2011, 1:31 am

Hi,

If you already have the code there in the templates, you don't have to worry about adding any new codes in Very Happy

Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 563
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by bigugly11 on January 31st 2011, 10:56 am

@Darren1 wrote:Hi,

If you already have the code there in the templates, you don't have to worry about adding any new codes in Very Happy

Thanks, glad to hear that since that is not my bag of tricks. Learning slowly though.
Now , can you tell me why the Facebook log in button (below) does not do anything when it is click on..


It use to work before the secret code was added..as I remember it.
I am begin to think Facebook is horsepucky. I have it on the Symposium because so many people are on facebook and am trying to increase membership.

Thanks,
bigugly11

bigugly11
Forumember

Male Posts : 102
Reputation : 0
Language : english
Location : Half way up a mountain in the Tennessee National Forrest!

http://easttnforum.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by Darren1 on February 1st 2011, 3:40 am

To be honest with you, I don't like logging into forums with facebook, so I've elected to not use it.

I don't know why it would stop working once you add this code though...it was a security feture added by facebook, and we followed suite

Being aware that it worked previously, lets troubleshoot Smile
Can you please edit that template, and remove the new code ( onlogin=window.location='/facebook_connect.forum' )& hit the save button, and when redirected, hit the Green plus sign.
That should thus work as far as the pop up, and possibly logging in?
Please confirm.

Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 563
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by MrMario on February 1st 2011, 5:07 am

Even if you add to the templates you still need to get the security key. I notice if you haven't updated or input the security key Facebook Connect won't work.

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by bigugly11 on February 1st 2011, 12:06 pm

@Darren1 wrote:To be honest with you, I don't like logging into forums with facebook, so I've elected to not use it.

I don't know why it would stop working once you add this code though...it was a security feture added by facebook, and we followed suite

Being aware that it worked previously, lets troubleshoot Smile
Can you please edit that template, and remove the new code ( onlogin=window.location='/facebook_connect.forum' )& hit the save button, and when redirected, hit the Green plus sign.
That should thus work as far as the pop up, and possibly logging in?
Please confirm.

I believe that I have accomplished what you ask....
The code as it appeared before edit...
[img][/img]

The code as it appeared after edit.....
[img][/img]

There is no change after the template is published. The facebook login button (the same as the image in original post, above) is still there and can not be used to log in.

I believe I have the proper codes installed (this in reference to MRMario post) see below...
[img][/img]

scratch

Thanks for your help.


Last edited by bigugly11 on February 1st 2011, 12:41 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : add thanks)

bigugly11
Forumember

Male Posts : 102
Reputation : 0
Language : english
Location : Half way up a mountain in the Tennessee National Forrest!

http://easttnforum.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by Darren1 on February 3rd 2011, 2:03 am

Thanks for trying my template suggestion, which was for verification purpose only Smile
Well, I'm lost, lets try to resync....otherwise, if it doesn't work, im baffled.
Lets first delete our modifications head back toy our templates and hit the X, and confirm the modification (Assuming you haven't got any other modifications, if you do, record them, and re add them once we've deleted the current version) then head then General > Forum/config > Synchronisation > Tick the for corresponding to "Re sync" & hit the save button.

Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 563
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by bigugly11 on February 3rd 2011, 11:26 am

@Darren1 wrote:Thanks for trying my template suggestion, which was for verification purpose only Smile
Well, I'm lost, lets try to resync....otherwise, if it doesn't work, im baffled.
Lets first delete our modifications head back toy our templates and hit the X, and confirm the modification (Assuming you haven't got any other modifications, if you do, record them, and re add them once we've deleted the current version) then head then General > Forum/config > Synchronisation > Tick the for corresponding to "Re sync" & hit the save button.

resynchronized....back to default value.....received this message....
Information
Forum resynchronized successfully
Forum Configuration Updated Successfully

No change...still does not work.

Thanks for your help, if you can come up with another ideal, I would appreciate it.
Otherwise, I will just deactivate the button.
Oh, in case it would help...the site is.... http://easttnforum.forumotion.com/

bigugly11
Forumember

Male Posts : 102
Reputation : 0
Language : english
Location : Half way up a mountain in the Tennessee National Forrest!

http://easttnforum.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by bigugly11 on February 12th 2011, 1:36 pm

@bigugly11 wrote:
@Darren1 wrote:Thanks for trying my template suggestion, which was for verification purpose only Smile
Well, I'm lost, lets try to resync....otherwise, if it doesn't work, im baffled.
Lets first delete our modifications head back toy our templates and hit the X, and confirm the modification (Assuming you haven't got any other modifications, if you do, record them, and re add them once we've deleted the current version) then head then General > Forum/config > Synchronisation > Tick the for corresponding to "Re sync" & hit the save button.

resynchronized....back to default value.....received this message....
Information
Forum resynchronized successfully
Forum Configuration Updated Successfully

No change...still does not work.

Thanks for your help, if you can come up with another ideal, I would appreciate it.
Otherwise, I will just deactivate the button.
Oh, in case it would help...the site is.... http://easttnforum.forumotion.com/

Can anyone come up with another ideal that would correct this problem? If so, I would appreciate it.

You can see and try the f Log in....@....
http://easttnforum.forumotion.com/

bigugly11
Forumember

Male Posts : 102
Reputation : 0
Language : english
Location : Half way up a mountain in the Tennessee National Forrest!

http://easttnforum.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by APE on February 12th 2011, 1:57 pm

I had this same problem with my forum All i did was to go back to facebook and copy and paste the code they gave me back in the ACP and then it worked again. i don't really know why it stoped working as it was working when i did the update with the code maybe you could try that aswell.

~Ape~





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8648
Reputation : 762
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by bigugly11 on February 12th 2011, 3:57 pm

ape man wrote:I had this same problem with my forum All i did was to go back to facebook and copy and paste the code they gave me back in the ACP and then it worked again. i don't really know why it stoped working as it was working when i did the update with the code maybe you could try that aswell.

~Ape~


I did that & it was no help. Even kirk suggestions above did not help!

bigugly11
Forumember

Male Posts : 102
Reputation : 0
Language : english
Location : Half way up a mountain in the Tennessee National Forrest!

http://easttnforum.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by bigugly11 on March 7th 2011, 11:30 pm

ape man wrote:I had this same problem with my forum All i did was to go back to facebook and copy and paste the code they gave me back in the ACP and then it worked again. i don't really know why it stoped working as it was working when i did the update with the code maybe you could try that aswell.

~Ape~

I did the same thing to no avail!

bigugly11
Forumember

Male Posts : 102
Reputation : 0
Language : english
Location : Half way up a mountain in the Tennessee National Forrest!

http://easttnforum.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by bigugly11 on March 15th 2011, 11:02 am

@bigugly11 wrote:
ape man wrote:I had this same problem with my forum All i did was to go back to facebook and copy and paste the code they gave me back in the ACP and then it worked again. i don't really know why it stoped working as it was working when i did the update with the code maybe you could try that aswell.

~Ape~

I did the same thing to no avail!

This problem has been solved...see
Re: Facebook connect optimization!
on March 2nd 2011, 7:18 am by bigugly11
http://help.forumotion.com/t84853p30-facebook-connect-optimization?highlight=update+facebook+connect

Thanks
bigygly11

bigugly11
Forumember

Male Posts : 102
Reputation : 0
Language : english
Location : Half way up a mountain in the Tennessee National Forrest!

http://easttnforum.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Facebook connect optimization

Post by Sanket on March 16th 2011, 4:32 am


Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved.


Sanket Smile


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum