The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

IMAGE NOT SHOWING IN POST

View previous topic View next topic Go down

IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by pwnedN1 on February 3rd 2011, 2:41 pm

Code:
http://pwned-private.darkbb.com/t168-test-image#352

The links from the images are in the code... I also posted them with the [img] bbcode... but the images aren't showing in the post... please HELP !

pwnedN1
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : Macedonian

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by Guest on February 3rd 2011, 2:42 pm

If you post any link or image link in Code tag they will turn to normal text (:

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by pwnedN1 on February 3rd 2011, 2:50 pm

btw... and the smilies aren't showing

pwnedN1
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : Macedonian

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by pwnedN1 on February 3rd 2011, 2:51 pm

no ... you don't understand... I put them in [IMG] tag but the images aren't showing.. :/ ... can u help ?

pwnedN1
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : Macedonian

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by Harperboy326 on February 3rd 2011, 3:19 pm

@pwnedN1 wrote:no ... you don't understand... I put them in [IMG] tag but the images aren't showing.. ... can u help ?

When you use the tags, do you use them like this?

Code:
 [img][/img]

Also, try using another image hosting for the images. I used to use TinyPic, but then the images didn't work. So I used ImageShack and now they work. What the fuck ?!?

Harperboy326
Forumember

Male Posts : 753
Reputation : 239
Language : English
Location : On the support forum

http://www.ThatTechKid.com

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by pwnedN1 on February 3rd 2011, 4:05 pm

I use those tags for images....

I tried to change the image hosting.. but the image won't show...

pwnedN1
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : Macedonian

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by Guest on February 3rd 2011, 4:14 pm

I can see how you post the code?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by pwnedN1 on February 3rd 2011, 4:55 pm

dude.. register on my forum and try anywhere to post a image.. with the tag..
Code:
[IMG] [/IMG]

pwnedN1
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : Macedonian

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by Harperboy326 on February 3rd 2011, 5:09 pm

@pwnedN1 wrote:dude.. register on my forum and try anywhere to post a image.. with the tag..
Code:
[IMG] [/IMG]

We would, if you would post the link

Harperboy326
Forumember

Male Posts : 753
Reputation : 239
Language : English
Location : On the support forum

http://www.ThatTechKid.com

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by kirk on February 3rd 2011, 5:14 pm

Yeah it looks like you have direct image links in code tags.. so like gangstar said nothing will work if you have them in code tags.
Code:
[img] [/img]  or [IMG] [/IMG]
it should not matter which way this is and should work.
Be sure you have your bbcode enabled as well.



info added
@pwnedN1 wrote:dude.. register on my forum and try anywhere to post a image.. with the tag..
Code:
[IMG] [/IMG]

The only thing i can think of is that you do not have the bbcode enabled in the post or your forum.. be sure to check your profile preferences to always allow bbcode and to also make sure it is enabled in your ACP.

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by pwnedN1 on February 3rd 2011, 5:36 pm

Code:
www.pwned-private.darkbb.com

register and see what's the problem :/

pwnedN1
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : Macedonian

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by pwnedN1 on February 3rd 2011, 5:38 pm




pwnedN1
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : Macedonian

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by Harperboy326 on February 3rd 2011, 5:58 pm

Yeah, I just registered and I posted a picture of the Google Logo, and it wont work.

See here: http://pwned-private.darkbb.com/t169-picture-test#354


Last edited by Harperboy326 on February 3rd 2011, 6:32 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Grammatical Error Fixed)

Harperboy326
Forumember

Male Posts : 753
Reputation : 239
Language : English
Location : On the support forum

http://www.ThatTechKid.com

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by MrMario on February 3rd 2011, 6:31 pm

You got BBcode to work in your profile?

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by pwnedN1 on February 3rd 2011, 10:03 pm

I done that...
but it wont work again :/

pwnedN1
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : Macedonian

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by MrMario on February 3rd 2011, 10:26 pm

Could you provide me with a testing account and PM me the details?

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by kirk on February 4th 2011, 1:43 am

can you open a test board for guest to post so i can try a few different host.
I think you may be using the wrong code from imageshack

The fist link they give you will not work with img tags, the direct link should.. but better yet use the code for message boards and forums.

And you can always remove the little link leading back to imageshack if you wanted.

Other then that please open up a temp test board for guest to be able to post so i can test a few different image host.

Thanx

Harper you may be right but i cant see that post, So pwnedN1 if you can either provide the info mrmario has requested or just open a fast test board for guest to post and we can test it that way.
I think mrmario may want to check and see that you have the settings right. but from what you said it appears you do so i am thinking you are just using the wrong code.

then if not we may have to request a tech to look into it further and resolve the problem

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by pwnedN1 on February 4th 2011, 7:45 am

I create a forum for guest ... u can check now

pwnedN1
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : Macedonian

Back to top Go down

Re: IMAGE NOT SHOWING IN POST

Post by Guest on February 4th 2011, 10:41 am

He is right, I can't see the images + any links,
This is weird, try restore your forum (: or do u have any codes in your homepage message or the announcements (:

Guest
Guest


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum