The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Skin change problems

View previous topic View next topic Go down

Skin change problems

Post by ThomasCo on February 9th 2011, 11:26 am

I'm really not happy with my current forums skin colour. I edited this all myself, but I don't understand all the changing of colours.

What I tried to do was go into my admin panel, 'display' then select 'choose a theme' and go to 'skins'.

I'm using Invision so there were Invision style skins such as blue, red, green etc etc.

I chose blue and in the preview it looked really nice and I was happy with the colours, but then when I clicked saved and refreshed my forum most of my images were gone.

No posts were missing or anything, but my logo had changed and so had my icons.

I want to just change the colour of the forum, but keep all my icons and logo etc as I spent a long time uploading them all to my forum.

Any ideas?

Smile

thank you

EDIT:

Makes no sense, in the preview it shows the Skin with all the colours changed and my icons and logo all in tact.

Go to 'save', and it then shows me a different preview with icons missing, logo different etc.

hmmm Sad

ThomasCo
Forumember

Posts : 48
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Skin change problems

Post by Jophy on February 9th 2011, 3:40 pm

Once you installed a new skin to your forum, it will also install it's default graphics such as the icons, logo etc.

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Re: Skin change problems

Post by ThomasCo on February 9th 2011, 6:03 pm

Right.

Someone PLEASE help.

I'm getting REALLY angry with this now.

Basically, I just want the Invision default skin. I've messed up my forum colours and because I'm not advanced in changing them I'd rather go with just a default version.

So I go into my admin panel and go to 'Display', 'Choose A Theme', 'Version'. Then I click on 'Invison' and select 'Version Default Style', but it won't change the style. It changes the icons and etc, but the colour remains the same. It is the colours I want to change!!!!

I'm happy to input all my icons again.

Why is it showing my forum in the preview as all OK, but then when I click 'Save' and refresh my forum I just get the same colour!

Please help, someone, anyone... Sad Sad Sad Sad

ThomasCo
Forumember

Posts : 48
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum