The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

menu skript problem..........

View previous topic View next topic Go down

menu skript problem..........

Post by mrsmaids on February 11th 2011, 1:31 pm

hi again!

I have another question about the main menu.......

there is standart buttons like index,portal,faq,gallery etc.

I used this ccode:
Code:
#i_icon_mini_index {
width: 52px;
height: 27px;
background: url(http://i72.servimg.com/u/f72/15/92/27/88/home13.png) no-repeat 0 0; }
#i_icon_mini_index:hover {
background: url(http://i72.servimg.com/u/f72/15/92/27/88/home13.png) no-repeat 0 -28px; }

and I want to knew why I cannot use my created link in this code.....
I want to create redirection link back to website so I go to
Display>Homepage>Headers & navigators...... created a new button:
Menu: "return" (name)
Picture: (I didn`t set none picture)
Text: "return to home page"
Redirection URL: (wrote link to web)

then i go down to the:
Pictures and Colors>colors>css

and wrote skript:
Code:
#i_icon_mini_return {
width: 46px;
height: 27px;
background: url(http://i72.servimg.com/u/f72/15/92/27/88/return15.png) no-repeat 0 0; }
#i_icon_mini_return:hover {
background: url(http://i72.servimg.com/u/f72/15/92/27/88/return15.png) no-repeat 0 -28px; }

and why tha hell it show me blank picture in shat place????
what I have to do to create code correct or wear I have to put that code tu set tup my link picture????????
can any one help mee???

mrsmaids
New Member

Posts : 18
Reputation : 0
Language : latvian
Location : Latvija

Back to top Go down

Re: menu skript problem..........

Post by Virtual killer on February 12th 2011, 5:58 am

yea i also have the same problem could anyone solve this?

Virtual killer
Forumember

Male Posts : 65
Reputation : 0
Language : english
Location : India

Back to top Go down

Re: menu skript problem..........

Post by LilJur on February 18th 2011, 9:47 am

When I add a button to the navigation, i always do that within the templates...
That way you can create your own hovers.

I don't think you're able to create hovers with those codes for buttons you added through the administration panel

LilJur
Forumember

Male Posts : 212
Reputation : 8
Language : xml, css, html, hex, english and dutch

Back to top Go down

Re: menu skript problem..........

Post by --.acaboncu.-- on February 18th 2011, 11:52 pm

sam problem dude...i have same problem..

--.acaboncu.--
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : indonesia

Back to top Go down

Re: menu skript problem..........

Post by mrsmaids on February 19th 2011, 11:59 pm

pitty! Sad

mrsmaids
New Member

Posts : 18
Reputation : 0
Language : latvian
Location : Latvija

Back to top Go down

Re: menu skript problem..........

Post by Guest on February 21st 2011, 2:35 pm

Can i know what version u use? (:

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: menu skript problem..........

Post by mrsmaids on March 1st 2011, 10:48 pm

Im using invision version! Smile

mrsmaids
New Member

Posts : 18
Reputation : 0
Language : latvian
Location : Latvija

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum