The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum Widgets not showing + forum tables disapeared

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum Widgets not showing + forum tables disapeared

Post by perca on February 15th 2011, 7:25 pm

Hello all!

I was using the tutorials to add some widgets to my forum, but nothing I did made them appear. I already allowed widgets on the administration panel, but when I set them to the right, they go under my entire board, and when I set them to the left, everything disapears. I already checked the dimensions to see if I had mistaken the widgets sizes but it's all right. I don't know what to do anymore...

Even before the Tutorial widgets (from this: http://help.forumotion.com/t78898-show-hide-widgets-script ) my board wasn't showing my widgets proper.

Printscreens:


This is my forum widgets set up.


This is my current board. Only the header and navigation links are there, the entire board disappeared.

I will be waiting for some piece of help and I thank you in advance for it.

perca
Forumember

Female Posts : 75
Reputation : 0
Language : Portuguese
Location : Brazil

http://limestripe.englishboards.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets not showing + forum tables disapeared

Post by Guest on February 16th 2011, 6:22 pm

Can i see the code u pasted in ur widget? (:

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets not showing + forum tables disapeared

Post by perca on February 16th 2011, 6:28 pm

Sure, it was this one:

Code:
<div id="forum-widget" style="cursor: pointer; height: 13px; width: 16px; border-radius: 4px; -webkit-border-radius: 4px; -moz-border-radius: 4px; position: relative; bottom: -15px; float: right; background: #f5ebf7 url(http://i42.tinypic.com/vg54yu.png) no-repeat 0 -13px;" onClick="jQuery('#right').animate({width:'toggle',height:'toggle',opacity:'toggle'},1000); if(my_getcookie('forum-widget')=='0') { my_setcookie('forum-widget','1',0,0); jQuery('#forum-widget').css('background-position','0 -13px'); jQuery('#content-container div#content').css('margin-right','189px');} else { my_setcookie('forum-widget','0',1,0); jQuery('#forum-widget').css('background-position','0 0px'); jQuery('#content-container div#content').css('margin-right','0px'); }"></div>

and on another widget:

Code:
<script type="text/javascript"> jQuery('#forum-widget').insertBefore('#right'); if(my_getcookie('forum-widget')=='0') {jQuery('#right').animate({width:'toggle',height:'toggle',opacity:'toggle'},0); jQuery('#forum-widget').css('background-position','0 0px'); jQuery('#content-container div#content').css('margin-right','0px');} </script>

Just as explained on: http://help.forumotion.com/t78898-show-hide-widgets-script

I changed my forum skin and it worked, but since I did a lot of css modifications I kinda lost them all. When I try pasting the old codes on the css sheet, I get stuck with the same problem I pointed out before, so I decided to start over since the scrip is working now...

perca
Forumember

Female Posts : 75
Reputation : 0
Language : Portuguese
Location : Brazil

http://limestripe.englishboards.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets not showing + forum tables disapeared

Post by Guest on February 16th 2011, 6:33 pm

Oh, now I'm confused Very Happy can i see the forum? (:

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets not showing + forum tables disapeared

Post by perca on February 16th 2011, 8:29 pm

I erased all my css and started over, so I don't have the previous codes anymore. Right now it's "fixed" but I'm afraid it will happen again if I get all the css stuff I had before. But I can say I fixed the problem now and I would like to thank you for the help.

perca
Forumember

Female Posts : 75
Reputation : 0
Language : Portuguese
Location : Brazil

http://limestripe.englishboards.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets not showing + forum tables disapeared

Post by Sanket on February 17th 2011, 5:13 am


Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved.


Sanket Smile


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum