The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Servimg appears to working now, but...

View previous topic View next topic Go down

Solved Servimg appears to working now, but...

Post by acem on February 25th 2011, 12:53 pm

I can now upload to Servimg once more, and I see that I can upload new avatars and smiley's. My question, though, is are all of the previous smiley's and avatars lost for good? Because most are still gone. Am I going to have to replace all of my old smiley's and instruct my members to upload new avatars....or will the old avatars/smiley's that went down during the upgrade eventually be reinstated?


Last edited by acem on February 25th 2011, 5:17 pm; edited 1 time in total

acem
Forumember

Male Posts : 37
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Servimg appears to working now, but...

Post by acem on February 25th 2011, 5:14 pm

...they're back completely. Very Happy

acem
Forumember

Male Posts : 37
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Servimg appears to working now, but...

Post by Made on February 25th 2011, 5:18 pm

Not solved yet. I can see my smilies but they don't show when I post them. Any news on this?

Made
Forumember

Female Posts : 177
Reputation : 6

Back to top Go down

Solved Re: Servimg appears to working now, but...

Post by Jophy on February 26th 2011, 2:44 am

I see this topic has been marked solved, is it solved now?

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Servimg appears to working now, but...

Post by Made on February 26th 2011, 2:59 am

Yep, Josh, it is solved. I had troubles with smilies and pics showing earlier today but they seem to be solved now, at least in my forum. Thanks!


Made
Forumember

Female Posts : 177
Reputation : 6

Back to top Go down

Solved Re: Servimg appears to working now, but...

Post by Jophy on February 26th 2011, 3:01 am

I thought you're the author of this topic that's why I didn't locked this Razz

Since this thread has been marked as 'Solved', I will now lock this thread.

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum