The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

A weird widget problem.

View previous topic View next topic Go down

Solved A weird widget problem.

Post by Buliic on March 13th 2011, 1:25 pm

I have a problem with my widgets. I can't turn them on. I press the "Yes" button and confirm everything, but nothing happens and it doesn't show up in the forum. Why?


Last edited by Buliic on March 13th 2011, 3:01 pm; edited 1 time in total

Buliic
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: A weird widget problem.

Post by Base on March 13th 2011, 1:44 pm

Hello Bullic,

Have you made sure that you've set the pixels on either "Width column 1 (left)" or "Width column 3 (right)"? You'll need to specify a number otherwise they will not show up. Wink

Regards,

Base

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: A weird widget problem.

Post by Buliic on March 13th 2011, 2:00 pm

@Base wrote:Hello Bullic,

Have you made sure that you've set the pixels on either "Width column 1 (left)" or "Width column 3 (right)"? You'll need to specify a number otherwise they will not show up. Wink

Regards,

Base


Yes...I set both of them on 180 px which is minimum.

Buliic
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: A weird widget problem.

Post by Base on March 13th 2011, 2:02 pm

Hmm... perhaps this topic will provide you with the answer: http://help.forumotion.com/t22589-forum-widgets

Smile

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: A weird widget problem.

Post by Buliic on March 13th 2011, 2:18 pm

I tried what it said but all what happened was that in one corner showed up a small table. Could it be that I use wrong website version?

Buliic
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: A weird widget problem.

Post by Base on March 13th 2011, 2:36 pm

It's probably a theme problem. Can I have the link to your forum, please?

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: A weird widget problem.

Post by Buliic on March 13th 2011, 2:38 pm


Buliic
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: A weird widget problem.

Post by Base on March 13th 2011, 2:40 pm

What version are you using? Find out by going to:

1. Administration Panel (advanced mode)
2. Display Tab
3. Choose a theme (on the left, under Skins)
4. Version Tab

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: A weird widget problem.

Post by Buliic on March 13th 2011, 2:43 pm

phpBB2

Buliic
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: A weird widget problem.

Post by Base on March 13th 2011, 2:46 pm

Hmm... may I also take a look at your CSS code as well? You can find it by going to:

1. Administration Panel (advanced mode)
2. Display Tab
3. Colors (on the left, under Pictures and Colors)
4. CSS Stylesheet and copy the code

Make sure that you use [code] tags! If you don't have one, tell me. Smile

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: A weird widget problem.

Post by Buliic on March 13th 2011, 2:48 pm

Well...I think I figured it. Thank you for helping...Now I'm gonna try to do something about this. ;]

Buliic
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: A weird widget problem.

Post by Base on March 13th 2011, 2:49 pm

You're welcome! Glad to be of your assistance.

If this problem is solved, please mark your topic as solved to help the moderators by editing the first post and selecting the solved icon. Wink

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: A weird widget problem.

Post by MrMario on March 13th 2011, 6:07 pm

Solved => Locked

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum