Can't load forum or post most of time

Go down

Solved Can't load forum or post most of time

Post by lisa1302 on March 22nd 2011, 7:47 pm

Hi

This is the message I had off one member, although I am sure its the same for another:

'I am still having major problems with posting. I find I can make probably max 2 posts a day rest of the time I just cant post anything it jut says loading. Ive tried the following :

- Using firefox, internet explorer and google chrome - makes no difference
- Clearing cache, cookies and browsing history even though my settings are set to clear it automatically.
- Completely switching laptop off
- Created a new Banda profile'

I have resynced the forum and her user, still no joy, so it would appear to be something on her machine? Any ideas what might do this please?

Thank you :-) flower

ETA an error message that came up tonight
Description: The server "link" closed the connection before the transaction was completed.


Last edited by lisa1302 on March 29th 2011, 10:09 pm; edited 1 time in total
avatar
lisa1302
Forumember

Female Posts : 305
Reputation : 40
Language : Enlish
Location : UK

http://www.babiesandall.com

Back to top Go down

Solved Re: Can't load forum or post most of time

Post by dragonintel on March 23rd 2011, 12:08 am

Well that error suggests it was something on forumotion's end. The only other thing I can think of is that you member has a very slow internet connection (try to tell the member to log in from somewhere else and see if the problem is still there??)

Drag~
avatar
dragonintel
Forumember

Male Posts : 392
Reputation : 0
Language : English
Location : New York

http://bestof.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Can't load forum or post most of time

Post by Jophy on March 23rd 2011, 12:55 pm

Hello,

Is the issue happening with most of your members? I can open your forum and it's fine/loading fast even with my slow computer.
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Can't load forum or post most of time

Post by lisa1302 on March 23rd 2011, 9:13 pm

Hi Guys,
thanks for replies - that exact error message was just one member - as it happens I told her I thought it was her machine with a problem, so she tried another and it worked perfectly - she ran a deep virus scan, found an adware virus and removed it, and now the forum is working perfectly on her machine!

Now of course I cant say 100% that this was the issue, but on face value it appears to be the case.

I have another couple of members who have intermittent posting problems similar to this so I will ask them to check that too.

Other than a very few members the forum runs great.
avatar
lisa1302
Forumember

Female Posts : 305
Reputation : 40
Language : Enlish
Location : UK

http://www.babiesandall.com

Back to top Go down

Solved Re: Can't load forum or post most of time

Post by Jophy on March 24th 2011, 3:35 am

Ok, let us know if this problem is solved or a member on your forum is still having problems. Wink
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Can't load forum or post most of time

Post by lisa1302 on March 29th 2011, 10:08 pm

This appears to be solved now (shame the forum is running dead slow though but thats another issue!)
avatar
lisa1302
Forumember

Female Posts : 305
Reputation : 40
Language : Enlish
Location : UK

http://www.babiesandall.com

Back to top Go down

Solved Re: Can't load forum or post most of time

Post by Jophy on March 30th 2011, 4:25 am

Since this thread has been marked as 'Solved', I will now lock this thread.
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum