FB "Like" Button not aligning properly

Go down

FB "Like" Button not aligning properly

Post by Hillary.Reist on March 31st 2011, 1:18 am

Okay, so I'll explain my problem, and how I got there (including how I got my "Like" Button).

So, at first, I have been thinking about ways to get my FB Group for my Forum to be more productive. So, how better than to get a "like" button for my forum? So I got the code from Facebook (Here) and I saw somewhere on ForuMotion how you can put things in your body.

Admin Panel => Display => Templates => General => index_body => paste code between <!-- END message_admin_txt --> </table> and <!-- END message_admin_index -->

So, that's what I did, and it worked, as you can see in the image below.


But, for the life of me, I can't seem to align it to the right, so my Forum looks smoother and more organized. I would like it to be aligned with the images below (simulated).


OR


I would perfer image #1 over #2, but if it isn't possible, then I'll settle.

But seriously. Halp?
avatar
Hillary.Reist
Forumember

Female Posts : 48
Reputation : 0
Language : English
Location : Alberta, Canada

http://thecheesecakeclub.net

Back to top Go down

Re: FB "Like" Button not aligning properly

Post by lisa1302 on April 3rd 2011, 2:08 am

try changing the margin on the CSS for this element:

.connect_widget_number_cloud {
margin-left:20px;
}

.connect_widget a.like_button_no_like:hover .piece, .connect_widget a.like_button_no_like:hover {
margin-left:20px;
}


Thats an example, so play with the numbers til it aligns correctly - I think 4px would be about right actually? 20px is as below



(Im not sure if I got all the elements there as there appears to be some movement when it hovers?)
avatar
lisa1302
Forumember

Female Posts : 305
Reputation : 40
Language : Enlish
Location : UK

http://www.babiesandall.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum