The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Can't Get My Links to Work

View previous topic View next topic Go down

Solved Can't Get My Links to Work

Post by thequietweaver on March 31st 2011, 12:19 pm

I can't get my html coded links to work. My coding is correct, but the links, instead of going to the post that they're supposed to, keep going to the homepage of the forum.

What am I doing wrong? Is there something that I still need to enable for them to work correctly?

thequietweaver
New Member

Posts : 10
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Can't Get My Links to Work

Post by mikohshin on March 31st 2011, 12:31 pm

can you give me the codes ?? just for checking purposes .it might be some of your codes does have extra characters added .maybe you don't notice it .

mikohshin
Forumember

Male Posts : 30
Reputation : 0
Language : English
Location : here infront of computer!

Back to top Go down

Solved Re: Can't Get My Links to Work

Post by thequietweaver on March 31st 2011, 9:02 pm

<a href=“http://players-haven.freeclanforum.com/t3-optional-weaknesses#11”>Honor Code</a>


That's just an example.

thequietweaver
New Member

Posts : 10
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Can't Get My Links to Work

Post by MrMario on March 31st 2011, 9:38 pm


MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Can't Get My Links to Work

Post by thequietweaver on April 1st 2011, 2:21 am

Yes it is, both on the site and on my profile. the site recognizes that it is a link but doesn't go to the linked post, all it did was redirect me to the front page.

thequietweaver
New Member

Posts : 10
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Can't Get My Links to Work

Post by kirk on April 1st 2011, 2:37 am

your useing the wrong codeing.

this should do the trick Smile

Code:
<a href="http://players-haven.freeclanforum.com/t3-optional-weaknesses#11" class="postlink" target="_blank" rel="nofollow">Honor Code</a>



kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Solved Re: Can't Get My Links to Work

Post by thequietweaver on April 1st 2011, 9:08 am

but i never needed that extra stuff before nor needed it anywhere else and i'm not finding any reference in any of my html code books on what the extra parts do.

what does (class="postlink" target="_blank" rel="nofollow") do exactly?

[goes and tries it despite not knowing what it does, praying that she doesn't crash the site] um...same problem. The link sends me to the home page instead of the post.

Is there something that needs to be enabled for links to work?

thequietweaver
New Member

Posts : 10
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Can't Get My Links to Work

Post by thequietweaver on April 1st 2011, 9:51 am

Update: Despite what five sources of html coding all agreeing to the same thing and what has worked everywhere else in the past, removing the quotation marks from around the url appears to have fixed it.

I have no clue why. But that's what finally worked.

Thank you for all your guys' help. (Tho' I'm still curious as to what that extra bit of coding does...)

thequietweaver
New Member

Posts : 10
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Can't Get My Links to Work

Post by Jophy on April 1st 2011, 12:02 pm

Please avoid double/triple posting. Post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the edit button. Wink

Is it solved?

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Can't Get My Links to Work

Post by thequietweaver on April 1st 2011, 9:02 pm

Yes. Sorry.

thequietweaver
New Member

Posts : 10
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Can't Get My Links to Work

Post by MrMario on April 2nd 2011, 1:33 am

Solved => Locked

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum