The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

gifs not working, +useronline info box question

View previous topic View next topic Go down

gifs not working, +useronline info box question

Post by antiher0 on April 2nd 2011, 1:59 pm

Hey guys,

new to this so beat with me, I have a couple questions:

1. When members of my forum try and use .gif images as avatars, the animation will not work it will just display as a normal image. Is there a way I can rectify that?

2. I want my useronline information box to display on the root index, but only be visible to members +, not guests. Is there a way to do this? If I enable it everyone can see it, even guests.

Thanks in advance

AH

antiher0
Forumember

Posts : 26
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: gifs not working, +useronline info box question

Post by MrMario on April 2nd 2011, 6:32 pm

1. Give a link of one please.
2. Display // Structure and hierarchy // Display viewonline information box on index :

There is no option to remove it from guest.


MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Re: gifs not working, +useronline info box question

Post by antiher0 on April 10th 2011, 5:50 pm

Thankyou for your response here is a link of one;



Edit: regarding question number one- It is possible for me to use the who is online WIDGET and have that activated only for current members I found, but for some reason when I try to add widgets they do not show up on my forum once I save. Could this be something to do with the theme I'm using/something in the css stylesheet? If so how would I go about making them visible?

Thankyou

antiher0
Forumember

Posts : 26
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: gifs not working, +useronline info box question

Post by Sanket on April 11th 2011, 5:31 am

Link to your forum?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: gifs not working, +useronline info box question

Post by antiher0 on April 11th 2011, 10:16 am

www.botrevolution.forumotion.com

Also gifs are now working, got that sorted so just need to resolve how to display the useronline widget

antiher0
Forumember

Posts : 26
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: gifs not working, +useronline info box question

Post by Base on April 11th 2011, 10:31 am

For the widget permissions, all you need to do is click on the permissions sign () in the widgets management section and uncheck in guests for "Rights". Wink

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Re: gifs not working, +useronline info box question

Post by antiher0 on April 11th 2011, 12:02 pm





These are my settings, they look correct to me but for some reason they do not appear on my forum??

antiher0
Forumember

Posts : 26
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: gifs not working, +useronline info box question

Post by Sanket on April 11th 2011, 1:36 pm

That skin has issue displaying widgets. I will advice you to install a new skin from hitskin.com

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: gifs not working, +useronline info box question

Post by antiher0 on April 11th 2011, 3:54 pm

damn I spent a few days on gfx for that theme... there's absolutely no way to get widgets to display? Is there something I can alter in the css?

antiher0
Forumember

Posts : 26
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum