The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Images not showing up in posts

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Solved Images not showing up in posts

Post by Kiekeboe on April 5th 2011, 4:50 pm

First topic message reminder :

Hello!

Since I installed my new skin, I can't see any posted images on my forum, neither can my members. HTML and BB-codes are enabled, and it isn't a permission thing because I'm the founder, and I can't see the images...

I checked older topics for a solution, but I couldn't find any.

Thanks for your help!

Kiekeboe
Forumember

Female Posts : 250
Reputation : -1
Language : Dutch, english, german and a little bit french, guitar chords, html, a bit CSS
Location : Maastricht (Holland)

http://wolfstory.clicboard.com

Back to top Go down


Solved Re: Images not showing up in posts

Post by Sanket on April 11th 2011, 7:27 am

Can i see that thread, so i can see their inputs for more information.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing up in posts

Post by Kiekeboe on April 11th 2011, 3:44 pm

http://www.dreamhorses.biz/t5488-plaatjes

Well, don't bother reading it, they just say they can't see the pictures(And they're not the only one, I've got many PM's)

Kiekeboe
Forumember

Female Posts : 250
Reputation : -1
Language : Dutch, english, german and a little bit french, guitar chords, html, a bit CSS
Location : Maastricht (Holland)

http://wolfstory.clicboard.com

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing up in posts

Post by Kiekeboe on April 12th 2011, 7:33 pm

~Bump

Kiekeboe
Forumember

Female Posts : 250
Reputation : -1
Language : Dutch, english, german and a little bit french, guitar chords, html, a bit CSS
Location : Maastricht (Holland)

http://wolfstory.clicboard.com

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing up in posts

Post by Sanket on April 13th 2011, 5:59 pm

Don't know what to say. Since, its not a global problem. Might just wait it out. Make new threads with images & check.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing up in posts

Post by Kiekeboe on April 14th 2011, 5:09 pm

Allright, I tried it. The images didn't show up in the post. BUT it did show up in the preview...Strange...

Kiekeboe
Forumember

Female Posts : 250
Reputation : -1
Language : Dutch, english, german and a little bit french, guitar chords, html, a bit CSS
Location : Maastricht (Holland)

http://wolfstory.clicboard.com

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing up in posts

Post by Sanket on April 14th 2011, 8:44 pm

Please tell me what your members see. I am sure, they don't see the preview.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing up in posts

Post by Kiekeboe on April 14th 2011, 8:59 pm

Well, as I explained, if we look at a posted post, the images don't show up. But if we look at it in the preview mode, the images do show up...

Kiekeboe
Forumember

Female Posts : 250
Reputation : -1
Language : Dutch, english, german and a little bit french, guitar chords, html, a bit CSS
Location : Maastricht (Holland)

http://wolfstory.clicboard.com

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing up in posts

Post by Sanket on April 15th 2011, 6:48 am

I Found the problem Very Happy

Remove that html music embed code in your signature. The images shall appear.

Open spoiler to know how i found out.
Spoiler:

In my Firefox, i have a no Script addon enabled. So it does not open up javascripts, html codes etc. Unless i allow it for a webpage. So it happened that the images were being shown to me earlier. So when i enabled that page today show the html etc, the images disappeared.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing up in posts

Post by Kiekeboe on April 15th 2011, 7:09 am

You're right, the part that is causing this, isn't loaded at the preview. But it isn't my sign, it's in áll the topics, not only mine. And I deleted the music player thingie anyway, so it should work, but it doesn't. Any suggestions?

Kiekeboe
Forumember

Female Posts : 250
Reputation : -1
Language : Dutch, english, german and a little bit french, guitar chords, html, a bit CSS
Location : Maastricht (Holland)

http://wolfstory.clicboard.com

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing up in posts

Post by Sanket on April 15th 2011, 9:30 am

Okay, you have a code running for the navbars on the top i guess. Can you remove it & check?

If that does not work. Remove the code for the move to top icon at the bottom right of your forum.

See which one works.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing up in posts

Post by Kiekeboe on April 15th 2011, 9:40 am

Allright, I'll try! Really thanks for your help!

O-M-G! You solved it! It was the icon to scroll back to the top that messed the pictures up! I could hug you right now. SOOOO much thanks! Solved ='D

Kiekeboe
Forumember

Female Posts : 250
Reputation : -1
Language : Dutch, english, german and a little bit french, guitar chords, html, a bit CSS
Location : Maastricht (Holland)

http://wolfstory.clicboard.com

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing up in posts

Post by Jophy on April 15th 2011, 12:17 pm

Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved now.

Important: You can also help the moderators to know if your topic/problem is solved by EDITING your first post and marking the topic as solved. Thank you.

~ Joph25

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum