The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

HTML & Widget Issue

View previous topic View next topic Go down

Solved HTML & Widget Issue

Post by Mental Elite on April 17th 2011, 1:12 pm

Everytime i add a custom widget (code is correct) or some html code
rather than displaying what it should it just comes up in code....

can anyone help me??

Mental Elite
New Member

Male Posts : 12
Reputation : 0
Language : English
Location : Cleethorpes

http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Base on April 17th 2011, 2:15 pm

Hi, have you got HTML enabled?

Check out this topic: http://help.forumotion.com/t35636-enabling-html

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Mental Elite on April 17th 2011, 2:32 pm

Yeah its all enabled on my admin panel, and in my profile
and yet all i see when i have html is just code :/

Mental Elite
New Member

Male Posts : 12
Reputation : 0
Language : English
Location : Cleethorpes

http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Base on April 17th 2011, 2:34 pm

May I see a screenshot of the settings in the widget settings?

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Mental Elite on April 17th 2011, 2:42 pm

yeah ill take some now,, its litteraly with any widget i use,, or any time i try to add html it doesnt work

i.e.
html tags to other sites,
and all sorts :/ :S


the particular widgets i was trying to use though are the clock and the control panel off the tips section, so its your code from the forum im using on it


Mental Elite
New Member

Male Posts : 12
Reputation : 0
Language : English
Location : Cleethorpes

http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Mental Elite on April 17th 2011, 2:44 pm

i couldnt fit the html in for the control panel so this is it..

<TABLE border=0 width="100%"><TBODY><TR><TD align=left><p><IMG alt="" src="http://www.iconlook.com/icondb/glaze/16x16/actions/configure.png"><STRONG> Your profile</STRONG> </p><p><A href="http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/profile.forum?mode=editprofile" target=_blank>Information</A></p><p><A href="http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/profile.forum?mode=editprofile&amp;page_profil=preferences" target=_blank>Preference</A></p><p><A href="http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/profile.forum?mode=editprofile&amp;page_profil=signature" target=_blank>Signature</A></p><p><A href="http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/profile.forum?mode=editprofile&amp;page_profil=avatars" target=_blank>Avatar</A></p></TD></TR><TR><TD align=left><p><IMG alt="" src="http://www.iconlook.com/icondb/CrystalClear/16x16/apps/kwalletmanager.png"><STRONG> Social</STRONG></p><p><A href="http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/profile.forum?mode=editprofile&amp;page_profil=friendsfoes" target=_blank>Friends and Foes</A></p><p><A href="http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/memberlist.forum" target=_blank>Memberlist </A></p><p><A href="http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/groupcp.forum" target=_blank>Groups</A></p></TD></TR><TR><TD align=left><p><STRONG><IMG alt="" src="http://www.iconlook.com/icondb/CrystalClear/16x16/actions/newmsg.png"> Private messages</STRONG></p><p><A href="http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/msg.forum?folder=inbox" target=_blank>Inbox</A></p><p><A href="http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/msg.forum?folder=sentbox" target=_blank>PM sent</A></p></TD></TR><TR><TD align=left><p><IMG alt="" src="http://www.iconlook.com/icondb/bnw/16x16/apps/kthememgr.png"> <STRONG>Other</STRONG></p><p><A href="http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/search.forum?search_id=watchsearch" target=_blank>Topic is being watched</A></p></TD></TR></TBODY></TABLE>

Mental Elite
New Member

Male Posts : 12
Reputation : 0
Language : English
Location : Cleethorpes

http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Base on April 17th 2011, 2:46 pm

Posting consecutively is not tolerated unless separated by 24 hours since the last post. In future, please use the edit button. Wink

Are you by any chance, clicking on the "Html" button when inserting the code?

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Mental Elite on April 17th 2011, 2:52 pm

when you click the Green + HTML/ Red X HTML button
yeh tried it both ways and still just code

Mental Elite
New Member

Male Posts : 12
Reputation : 0
Language : English
Location : Cleethorpes

http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Base on April 17th 2011, 2:55 pm

Have you checked "Yes" for the field "Use a table type" ? Smile

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Mental Elite on April 17th 2011, 2:58 pm

yes i had done that :/

Mental Elite
New Member

Male Posts : 12
Reputation : 0
Language : English
Location : Cleethorpes

http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Base on April 17th 2011, 3:00 pm

Tried the "No" option as well?

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Mental Elite on April 17th 2011, 3:01 pm

Just tried that and same effect it just puts the code up just not in the table :/

Mental Elite
New Member

Male Posts : 12
Reputation : 0
Language : English
Location : Cleethorpes

http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Mental Elite on April 17th 2011, 3:09 pm

Ive made a test account with admin rights if you want to have a look at it yourself mate?

Mental Elite
New Member

Male Posts : 12
Reputation : 0
Language : English
Location : Cleethorpes

http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Base on April 17th 2011, 3:48 pm

Posting consecutively is not tolerated unless separated by 24 hours since the last post. This is your 2nd reminder about this. In future, please use the edit button. Wink

I have fixed the issue for you. Wink

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Mental Elite on April 17th 2011, 5:00 pm

thanks,, im confused why when i do the exact same thing it doesnt work but when you do it, it does :S

Mental Elite
New Member

Male Posts : 12
Reputation : 0
Language : English
Location : Cleethorpes

http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Base on April 17th 2011, 5:03 pm

Me neither. So is this problem completely solved then? Smile

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Mental Elite on April 17th 2011, 5:10 pm

the problem with my clock and control panel yeah,,
but not sure why i cant do the html myself :S

Mental Elite
New Member

Male Posts : 12
Reputation : 0
Language : English
Location : Cleethorpes

http://fifacreationleague.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: HTML & Widget Issue

Post by Base on April 17th 2011, 5:13 pm

I have no idea, but I would advise you to get another administrator to do it for you next time if you're unable to do it.

Also, think of using a different internet browser or clearing your cache. Make sure that the code you type is also correct because I saw a small error in the coding. Razz

Glad to be of your assistance, problem solved so topic marked and locked.

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum