The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problem with text/link colour using The World of Ushinau skin

View previous topic View next topic Go down

Solved Problem with text/link colour using The World of Ushinau skin

Post by NolaGal on April 20th 2011, 10:53 pm

I apologise to start if this is the wrong place to ask this question, but I thought perhaps someone else has used this skin from Hitskins and can help me.

I am using the skin called 'The World of Ushinau' for a newly created forum. I've gotten things set up the way I would like, for the most part, but there is one problem I cannot seem to resolve. When I look at the Display tab on the Administration Panel and specifically colours, all text and link colour codes input are coordinated with the over-all appearance of the skin. However, when I look at the forum itself, there is text that should be a certain shade of green, but instead is black text on the black background. Likewise, the link for Admin and Moderator are both blue when they should be a shade of green to match the appearance of the skin.

Has anyone else had this issue? Should I contact the designer of the skin? Is that even an option? I really love the skin because it fits so well with the theme of my forum, I'd hate to have to find another, but if these issues cannot be resolved, I will do so.

NolaGal
New Member

Female Posts : 5
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problem with text/link colour using The World of Ushinau skin

Post by Nera. on April 21st 2011, 7:19 am

You could post your forum link or version, or screenshots of exact colour problem so we can tell you how to change it. I don't think that the designer wanted black text on black background, maybe he just missed the colour in CSS.

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Problem with text/link colour using The World of Ushinau skin

Post by NolaGal on April 21st 2011, 3:53 pm

Nera,

I am using phpBB2 version and my forum is http://sacredgrove.forumotion.com.

The problem is in two areas.

1. When a new post is made, the text boxes are black with the black text. I managed to figure out how to make those input boxes white, but then the text is unreadable as it is typed because the default for this skin is a light yellow which is readable on the black background.

2. If you look at profiles, the majority of the information text is black on the black background.

Thanks so much for your help. Smile

NolaGal
New Member

Female Posts : 5
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problem with text/link colour using The World of Ushinau skin

Post by Base on April 21st 2011, 5:27 pm

Coloured text is reserved for staff only when they moderate, such as this message. Please avoid using coloured text in the future. Smile

For the profile fields, please go to:

1. Administration Panel (advanced mode)
2. Users & Groups Tab
3. Profiles (on the left, under Users)
4. Click the modify button () next to a field and edit its colour

I'll take a look at your forum but what exactly are you trying to change?

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: Problem with text/link colour using The World of Ushinau skin

Post by NolaGal on April 21st 2011, 6:01 pm

Base,

Thanks for joining the forum so you can see what I'm referring to. I followed your instructions for fixing some of the colour issues, for which I thank you. I think I've also sorted out the link colour issue I had as well.

The other problem I have seems to no longer exist which makes me think I'm going a little crazy. lol!

Thanks again for your help.

NolaGal

NolaGal
New Member

Female Posts : 5
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problem with text/link colour using The World of Ushinau skin

Post by Base on April 21st 2011, 6:10 pm

Glad to be of your assistance. Very Happy
Since this problem has been solved, I will now lock this topic.

>> Locked


Base

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum