The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Quick reply function does not work

View previous topic View next topic Go down

Quick reply function does not work

Post by uafgrad on April 27th 2011, 3:10 am

Whenever people hit the 'quick reply' button on my forum, the reply does not get posted.

Is this a setting I missed?

I have it set to allow quick reply 'yes'

uafgrad
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by kirk on April 27th 2011, 3:51 am

it should be working then?

be sure you have the permissions set to allow reply to a message in the forums permissions,

Other then that whats coming up when they try to send a reply?

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by uafgrad on April 27th 2011, 3:55 am

@kirk wrote:it should be working then?

be sure you have the permissions set to allow reply to a message in the forums permissions,

Other then that whats coming up when they try to send a reply?

When they hit the quick reply button and hit send, nothing happens and no post comes up. It disappears into thin air. When I do it, it works fine.

I have permissions set for all users to be able to reply.

uafgrad
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by kirk on April 27th 2011, 4:04 am

not sure?

If you want you can create a test account and have the permissions set as a regular member, then send me the temp user name and pass and i will see if it dose the same thing to me,
Also if you do create a test account be sure to log in to it your self first and see if there is any difference.

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by uafgrad on April 27th 2011, 4:09 am

@kirk wrote:not sure?

If you want you can create a test account and have the permissions set as a regular member, then send me the temp user name and pass and i will see if it dose the same thing to me,
Also if you do create a test account be sure to log in to it your self first and see if there is any difference.

Ok, am going to do that now....

uafgrad
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by uafgrad on April 27th 2011, 4:18 am

Ok, this is weird. When I created a new account I was able to do it just fine with the new account. Yet users continue to say none of them can do it.

So somehow this must be a setting unique to my computer? I am PMing you the username and pw so you can try on yours....


Last edited by uafgrad on April 27th 2011, 4:23 am; edited 1 time in total

uafgrad
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by Darkel on April 27th 2011, 4:21 am

maybe there is a problem with your previous account.

Darkel
Hyperactive

Male Posts : 2128
Reputation : 257
Language : English, Tagalog
Location : Philippines

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by uafgrad on April 27th 2011, 4:23 am

Chan wrote:maybe there is a problem with your previous account.

With my previous account? Why mine?

uafgrad
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by uafgrad on April 27th 2011, 4:25 am

@kirk wrote:not sure?

If you want you can create a test account and have the permissions set as a regular member, then send me the temp user name and pass and i will see if it dose the same thing to me,
Also if you do create a test account be sure to log in to it your self first and see if there is any difference.

*gasp* You are able to post just fine? Did I just see a post? Did you do that under the quick reply button?

Read this thread: they all say the same: doesn't work.



Last edited by uafgrad on May 8th 2011, 8:05 am; edited 1 time in total

uafgrad
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by kirk on April 27th 2011, 4:29 am

Oh you have to click on the double A's/switch edit mode on the top right hand side of the box.

Once a member changes it once it should stay that way?
either that or once you change it it may stay that way to,

if not then it can be fixed in the acp with either WYSIWYG or extended editor mode, sometimes you have to alternate them to get the right settings for how you want it.

Interesting Banner you have there... lol

here i left it over here for your members to.




Last edited by kirk on April 27th 2011, 4:32 am; edited 2 times in total

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by uafgrad on April 27th 2011, 4:30 am

@kirk wrote:Oh you have to click on the double A's/switch edit mode on the top right hand side of the box.

Once a member changes it once it should stay that way?
either that or once you change it it may stay that way to,

if not then it can be fixed in the acp with either WYSIWYG or extended editor mode, sometimes you have to alternate them to get the right settings for how you want it.

Interesting Banner you have there... lol

beautiful banner, isn't it? The background color is perfect.

Ok, that edit thing sounds too complicated for the users. It changes back each time you hit reply, so before hitting quick reply they would have to go in and change that setting. That is more work than it is worth. I guess I will just disable that function then.

uafgrad
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by kirk on April 27th 2011, 4:32 am


kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by uafgrad on April 27th 2011, 4:33 am

Wait....I don't see a Double A in the quick reply box....

uafgrad
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by Darkel on April 27th 2011, 5:10 am

@uafgrad wrote:
With my previous account? Why mine?

you said that you use a new account it work fine so it may have a problem in the other account of yours or it may have problem with your connection.

Darkel
Hyperactive

Male Posts : 2128
Reputation : 257
Language : English, Tagalog
Location : Philippines

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by uafgrad on April 27th 2011, 5:12 am

Chan wrote:
@uafgrad wrote:
With my previous account? Why mine?

you said that you use a new account it work fine so it may have a problem in the other account of yours or it may have problem with your connection.

No, my other account works fine too. Both work fine.

uafgrad
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by kirk on April 27th 2011, 5:36 am

so is this all good now?

it's the double A icon the same as the one here on the right top of this quick reply box.

i always forget the name of the thing, i thinks it's called a
(switch editor mode icon)

Double "A" thing works for me... lol

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by uafgrad on April 27th 2011, 6:23 am

@kirk wrote:so is this all good now?

it's the double A icon the same as the one here on the right top of this quick reply box.

i always forget the name of the thing, i thinks it's called a
(switch editor mode icon)

Double "A" thing works for me... lol

I don't see it on here either...





uafgrad
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by kirk on April 27th 2011, 6:59 am

what browse and operating system are you using?

you should add that to your profile here, and put what forum version you use to because that helps us so we dont have to ask Smile

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by uafgrad on April 27th 2011, 7:19 am

@kirk wrote:what browse and operating system are you using?

you should add that to your profile here, and put what forum version you use to because that helps us so we dont have to ask Smile

I switch between Chrome and FF. Windows 7.

uafgrad
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by kirk on April 27th 2011, 7:54 am

right. well i will test it on win 7 tomorrow when i go to school. i only have xp and vista at home right now.

It could be a win 7 thing, i dont know, but he reason i asked is because it might be something that will have to be passed on to the techs so they can update it so people with win 7 can see it.. but like i said i dont know if thats the issue or not with that?

it's odd that you cant see it here.

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by Leviosa on April 27th 2011, 9:28 am

Hi,

You are still using the old message editor, we've been having issues with it recently. Sad
To solve the issue, admin panel > general > message & emails > configuration > Activate extended message editor > Yes.


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15382
Reputation : 1563
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by Beno on April 27th 2011, 1:22 pm

uafgrad, double posting is not tolerated on this forum. You have been previously reminded about this so you now receive an official warning.

Beno
Hyperactive

Male Posts : 3024
Reputation : 67
Language : English
Location : England

http://www.benwhitedesign.co.uk

Back to top Go down

Re: Quick reply function does not work

Post by uafgrad on April 27th 2011, 2:13 pm

@Beno wrote:uafgrad, double posting is not tolerated on this forum. You have been previously reminded about this so you now receive an official warning.

I have? What constitutes double posting? Replying or clarifying something is double posting?

uafgrad
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum