The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Hyperlinks on widgets are not working

Go down

Solved Hyperlinks on widgets are not working

Post by shadusaforum on May 5th 2011, 3:58 am

Hi,

I created a widget for our social media and the hyperlinks are not working, when you clink on the image doesn't send you to the page, for example:

<a href="http://www.facebook.com/pages/SHAD-MOTORCASES/61179797997"><img border="0" src="https://2img.net/h/i1020.photobucket.com/albums/af322/shadusa/facebookcopy-1.jpg"></a>

this is my forum: www.shadusaforum.com

Please help.....

shadusaforum
New Member

Posts : 5
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Hyperlinks on widgets are not working

Post by Oxii on May 5th 2011, 6:23 am

Does It Do This With The Forumotion Domain? ( Only If Not Hosted By Forumotion Already)

If You're Using IE 8 You Will Get The 'This content cannot be displayed in a frame' Message, If You're Using Any Other Browser Such As FireFox You'll Just Get A Blank Page.

The Code Has Been Written Fine, And Should Work For Most Browsers. I Also Notice You're Using The Proper DocType Aswell.

Anyway, Let Me Know If It Works For You When You Don't Use Your Purchased Domain. I Found A Few Similar Articles Online With People Having This Problem, Let Me Know If This Article Is What You're Experiencing.

Hyperlink: http://www.webnode.com/forum/premium-services-and-domains/this-content-cannot-be-displayed-in-a-frame/

~Oxii

Oxii
New Member

Male Posts : 10
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Hyperlinks on widgets are not working

Post by kirk on May 6th 2011, 5:43 am

worked ok on my test forum?
avatar
kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 653
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Solved Re: Hyperlinks on widgets are not working

Post by shadusaforum on May 17th 2011, 6:33 pm

It was the browser!! thanks for your help!

shadusaforum
New Member

Posts : 5
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Hyperlinks on widgets are not working

Post by Sanket on May 17th 2011, 6:37 pm

Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved.


Sanket Smile

avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum