The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Images on forum not showing on IE

View previous topic View next topic Go down

Images on forum not showing on IE

Post by lisa1302 on May 11th 2011, 5:05 pm

Hi All

Another browser one from me!

This is how my forum should look, with an icon next to each forum name:


In IE though ( I have v8, but a friend has the latest and its the same) they just see this:


The only one that shows is the panda, which is .png the same as all the other icons

This is my code, which works fine in Firefox, Chrome, Opera, Safari - just not IE! (which tpyical is the most popular browser of my users!)

Spoiler:

<table width="100%" border="0" cellspacing="5" cellpadding="5">
<tr>
<td width="31"><a href="http://www.babiesandall.com/f67-banda-news-updates" >
<img src="https://i22.servimg.com/u/f22/15/52/93/00/panda11.png" width="50" height="50" border="0" alt="" />
</a></td>
<td width="279"><a href="http://www.babiesandall.com/f67-banda-news-updates" >News & Updates</a><br></td>



<td width="31"><a href="http://www.babiesandall.com/f30-forum-feedback-questions-suggestions" ">
<img src="https://i22.servimg.com/u/f22/15/52/93/00/13048112.png" width="50" height="50" border="0" alt="" />
</a></td>
<td width="279"><a href="http://www.babiesandall.com/f30-forum-feedback-questions-suggestions" >Questions, Feedback & Suggestions</a><br></td>


<td width="31"><a href="http://www.babiesandall.com/f3-guidelines-rules" ">
<img src="https://i22.servimg.com/u/f22/15/52/93/00/bluewh11.png" width="50" height="50" border="0" alt="" />
</a></td>
<td width="279"><a href="http://www.babiesandall.com/f3-guidelines-rules" >Guidelines & Rules</a><br></td>

<td width="31"><a href="http://www.babiesandall.com/f40-new-members" ">
<img src="https://i32.servimg.com/u/f32/15/52/93/00/hello10.gif" width="50" height="50" border="0" alt="" />
</a></td>
<td width="279"><a href="http://www.babiesandall.com/f40-new-members" >New Members</a><br></td>
</tr>

</table>

lisa1302
Forumember

Female Posts : 305
Reputation : 40
Language : Enlish
Location : UK

http://www.babiesandall.com

Back to top Go down

Re: Images on forum not showing on IE

Post by Sanket on May 12th 2011, 7:06 am

You have a certain chatbox code right, remove that & check.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Images on forum not showing on IE

Post by lisa1302 on May 12th 2011, 11:16 pm

I do yes, I removed the widget and it was still the same

lisa1302
Forumember

Female Posts : 305
Reputation : 40
Language : Enlish
Location : UK

http://www.babiesandall.com

Back to top Go down

Re: Images on forum not showing on IE

Post by Mike on May 13th 2011, 12:48 am

I looked at your code and I saw a bunch of <--if--> statements for if it's IE 6, not sure if this is going to affect anything though, It doesn't appear for me either.,

Mike
Hyperactive

Male Posts : 4242
Reputation : 466
Language : English, HTML, CSS
Location : Bozeman, Montana

Back to top Go down

Re: Images on forum not showing on IE

Post by lisa1302 on May 13th 2011, 12:51 am

Strange! Oh well I have suggested everyone use another browser anyway cos personally i find IE pants anyway!

lisa1302
Forumember

Female Posts : 305
Reputation : 40
Language : Enlish
Location : UK

http://www.babiesandall.com

Back to top Go down

Re: Images on forum not showing on IE

Post by Mike on May 13th 2011, 1:00 am

IE seems to be becoming obsolete now, so you may get away with it as it is just links. I'll talk to some people who know alot more coding than me and see if I can fix it. Firefox and Chrome seem to be the future.

Mike
Hyperactive

Male Posts : 4242
Reputation : 466
Language : English, HTML, CSS
Location : Bozeman, Montana

Back to top Go down

Re: Images on forum not showing on IE

Post by lisa1302 on May 13th 2011, 1:07 am

Yes they do, although I am an Opera fan!

I'm always surprised how many of my members use IE, its around 1/3, but the majority aren't computer minded so just use the default!

Opera is also the only browser that properly hides widgets on the forum which is odd!

Thanks!

lisa1302
Forumember

Female Posts : 305
Reputation : 40
Language : Enlish
Location : UK

http://www.babiesandall.com

Back to top Go down

Re: Images on forum not showing on IE

Post by Mike on May 13th 2011, 2:34 am

I tested your forum on all browsers that i have.

Firefox 4: All images work
Chrome: All images Work
Safari: All images Work
IE 8: Only the panda works.

Mike
Hyperactive

Male Posts : 4242
Reputation : 466
Language : English, HTML, CSS
Location : Bozeman, Montana

Back to top Go down

Re: Images on forum not showing on IE

Post by lisa1302 on May 13th 2011, 2:49 am

Drogba921 wrote:I tested your forum on all browsers that i have.

Firefox 4: All images work
Chrome: All images Work
Safari: All images Work
IE 8: Only the panda works.

thanks! Thats the same as what i see, so it is an IE issue not my pc..strange! Such a shame cos the icons are kinda what make that design look nice!

lisa1302
Forumember

Female Posts : 305
Reputation : 40
Language : Enlish
Location : UK

http://www.babiesandall.com

Back to top Go down

Re: Images on forum not showing on IE

Post by Darkel on May 13th 2011, 3:24 am

there is some sort of problem with the IE many users can't log in with this browser. but when firefox and other browser they have no problem.

Darkel
Hyperactive

Male Posts : 2186
Reputation : 272
Language : English, Tagalog
Location : Philippines

Back to top Go down

Re: Images on forum not showing on IE

Post by Guest on May 13th 2011, 5:00 am

I just checked your forum using IE8's developer tools. The problem is indeed in your chatbox code.

If you remove the code you added after fa_endpage() in the overall_footer template, I bet everything works perfectly with IE8.

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Images on forum not showing on IE

Post by lisa1302 on May 13th 2011, 12:39 pm

Thanks Dion, I will give it a go later when a small person is in bed and I don't hear mummmmmmmmmy in my ear the minute I touch the mouse!
(I am wondering though, will that stop the chatbox from working?)

lisa1302
Forumember

Female Posts : 305
Reputation : 40
Language : Enlish
Location : UK

http://www.babiesandall.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum