The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum signatures not showing even when set to All Members?

View previous topic View next topic Go down

Forum signatures not showing even when set to All Members?

Post by iCookieZ on May 19th 2011, 4:30 am

I couldn't see anyone's signatures in my forums nor mine ><
I set it to allow signatures for all members and it still doesn't show up in the forums. Any help and soultions?

iCookieZ
New Member

Posts : 10
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Forum signatures not showing even when set to All Members?

Post by Darkel on May 19th 2011, 5:01 am

What is your browser ? have you try changing ?

Darkel
Hyperactive

Male Posts : 2128
Reputation : 257
Language : English, Tagalog
Location : Philippines

Back to top Go down

Re: Forum signatures not showing even when set to All Members?

Post by Darren1 on May 19th 2011, 7:15 am

Hi,

The members themselves have to either
A) Attach it in each post, or,
B) Enable auto-attachment in their profiles Wink

Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 563
Language : English

Back to top Go down

Re: Forum signatures not showing even when set to All Members?

Post by iCookieZ on May 20th 2011, 2:04 am

That'd be too much work for them >< It was working a moment ago then it stopped.

iCookieZ
New Member

Posts : 10
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Forum signatures not showing even when set to All Members?

Post by Sanket on May 20th 2011, 5:14 am

Older posts, they wont show.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum