The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Topics Not Showing Up

View previous topic View next topic Go down

Solved Topics Not Showing Up

Post by Knyfe on June 12th 2011, 3:47 pm

On my Dragon Cave fansite, when someone posts a topic, it doesn't show up in the forum where it was posted.
Example - the Main Rules topic is located in the Information forum, but when you go to the Information forum, nothing shows up. Searching does work, and clicking to view the last post, but not viewing the forum.
It's this way everywhere on my site. At first I thought it was just me, or temporary, but a month later a member asked why it was happening, so it clearly isn't just me.

Link to my fansite

Knyfe
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : English
Location : The driveway of justice

http://www.acloserlook.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Sanket on June 12th 2011, 9:47 pm

Moved to the need of Technician.

I have reported the problem, please be patient.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Gangstar15 on June 12th 2011, 10:06 pm

Let's try this:
in your CSS you have this part:
Code:
A:hover{text-transform:uppercase; underline;

and its not closed:
so try replace it with:
Code:
a:hover{text-transform:uppercase; underline;}

Gangstar15
Forumember

Female Posts : 392
Reputation : 163

http://www.designdrops.net/

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Knyfe on June 13th 2011, 12:54 am

Tried it, but this showed up:

Detected error
We have counted a different number of "{" and of "}". It means your CSS risks to be not valid and will not be posted correctly on your forum.

We advise you to reread your code.

Knyfe
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : English
Location : The driveway of justice

http://www.acloserlook.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by BeBot on June 13th 2011, 1:00 am

Means you need to look in your CSS and see if you have the right "{ and }" placed in the CSS.

BeBot
Forumember

Male Posts : 136
Reputation : 40
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Knyfe on June 13th 2011, 1:05 am

Code:
body{cursor: url(http://i25.servimg.com/u/f25/15/55/73/97/th/cursor11.png), auto;}
A { cursor: url(http://i25.servimg.com/u/f25/15/55/73/97/th/cursor11.pngf), url(http://i25.servimg.com/u/f25/15/55/73/97/th/cursor11.png), auto;}
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat-y;
background-position: top center;}
.forumline{border-width: 1px;}
A:hover{text-transform:uppercase; underline;}

Do I change 'background-attachment: fixed;' to '{background-attachment: fixed;'?

Knyfe
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : English
Location : The driveway of justice

http://www.acloserlook.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Guest on June 13th 2011, 11:10 am

Code:


body{
cursor: url(http://i25.servimg.com/u/f25/15/55/73/97/th/cursor11.png), auto;
}

a { cursor: url(http://i25.servimg.com/u/f25/15/55/73/97/th/cursor11.png), url(http://i25.servimg.com/u/f25/15/55/73/97/th/cursor11.png), auto;
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat-y;
background-position: top center;
}

.forumline{
border-width: 1px;
}

a:hover
{text-transform:uppercase; underline;
}

Try this Very Happy

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Knyfe on June 13th 2011, 9:31 pm

Tried it. . . . Same result, no topics showing. =\

Knyfe
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : English
Location : The driveway of justice

http://www.acloserlook.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Gangstar15 on June 14th 2011, 3:00 pm

did you edited the topics_list_box template? Smile

Gangstar15
Forumember

Female Posts : 392
Reputation : 163

http://www.designdrops.net/

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Knyfe on June 14th 2011, 10:40 pm

I haven't. . . . .

Knyfe
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : English
Location : The driveway of justice

http://www.acloserlook.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Gangstar15 on June 15th 2011, 1:26 am

and viewforum_body? Smile

Gangstar15
Forumember

Female Posts : 392
Reputation : 163

http://www.designdrops.net/

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Knyfe on June 15th 2011, 1:28 am

Edited viewforum_body -
Code:
{BOARD_INDEX}
<table width="100%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="0" align="center">
   <tr>
      <td align="left" valign="middle" width="50">
         <!-- BEGIN switch_user_authpost -->
         <a href="{U_POST_NEW_TOPIC}" rel="nofollow"><img src="{POST_IMG}" id="{POST_IMG_ID}" alt="{L_POST_NEW_TOPIC}" border="0" /></a>
         <!-- END switch_user_authpost -->
      </td>
      <td class="nav" valign="middle" width="100%"><div class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_CAT_DESC}</div></td>
      <td class="gensmall" align="right" valign="bottom" nowrap="nowrap">
         <span class="nav">
            <script type="text/javascript">//<![CDATA[
               var url_newposts = '{U_NEWPOSTS_JS_PLUS_MENU}';
               var url_egosearch = '{U_EGOSEARCH_JS_PLUS_MENU}';
               var url_unanswered = '{U_UNANSWERED_JS_PLUS_MENU}';
               var url_watchsearch = '{U_WATCHSEARCH_JS_PLUS_MENU}';
               var url_tellfriend = '{U_TELLFRIEND_JS_PLUS_MENU}';
               insert_plus_menu('f{FORUM_ID}&amp;f={FORUM_ID}','{JS_SESSION_ID}', {JS_AUTH_FAVOURITES});
            //]]>
            </script>
         </span>
      </td>
   </tr>
</table>

<div id="info_open" style="display:''">
   <table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
      <tr>
         <td class="row1" align="left" valign="top"><span class="gensmall"><a href="{U_MARK_READ}">{L_MARK_TOPICS_READ}</a></span></td>
         <td class="row1" align="right" valign="top"><span class="gensmall">{S_WATCH_FORUM}</span></td>
      </tr>
      <tr>
         <td class="row2" colspan="2" valign="top"><span class="gensmall"><b>{LOGGED_IN_USER_LIST}</b></span></td>
      </tr>
      <tr>
         <td class="row2" valign="top" width="150"><span class="gensmall"><b>{L_MODERATOR}:</b></span></td>
         <td class="row1" valign="top"><span class="gensmall">{MODERATORS}</span></td>
      </tr>
      <tr>
         <td class="row2" valign="top" width="150"><span class="gensmall">{L_TABS_PERMISSIONS}</span></td>
         <td class="row1" valign="top"><span class="gensmall">{S_AUTH_LIST}</span></td>
      </tr>
      <tr>
         <td class="catBottom" colspan="2" height="28">
            <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
               <tr>
                  <td class="nav" valign="middle" width="100%"><div class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_CAT_DESC_SECOND}</div></td>
                  <td align="right" valign="middle"><span class="gensmall"><a href="javascript:ShowHideLayer('info_open','info_close');"><img src="{TABS_LESS_IMG}" alt="-" align="middle" border="0" /></a></span></td>
               </tr>
            </table>
         </td>
      </tr>
   </table>
</div>

<div id="info_close" style="display:none">
   <table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
      <tr>
         <td class="row1" colspan="2" align="right" valign="top"><span class="gensmall"><a href="{U_MARK_READ}">{L_MARK_TOPICS_READ}</a></span></td>
      </tr>
      <tr>
         <td class="row2" colspan="2" valign="top"><span class="gensmall"><b>{LOGGED_IN_USER_LIST}</b></span></td>
      </tr>
      <tr>
         <td class="catBottom" colspan="2" height="28">
            <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
               <tr>
                  <td class="nav" valign="middle" width="100%"><span class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_CAT_DESC_SECOND}</span></td>
                  <td align="right" valign="middle"><span class="gensmall"><a href="javascript:ShowHideLayer('info_open','info_close');"><img src="{TABS_MORE_IMG}" alt="+" align="middle" border="0" /></a></span></td>
               </tr>
            </table>
         </td>
      </tr>
   </table>
</div>
   <form action="{S_JUMPBOX_ACTION}" method="get" name="jumpbox" onsubmit="if(document.jumpbox.f.value == -1){return false;}">
<table width="100%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="0" align="center">
   <tr>

         <td align="left" valign="middle" width="50">
            <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
            <a href="{U_POST_NEW_TOPIC}" rel="nofollow"><img src="{POST_IMG}" id="{POST_IMG_ID}1" alt="{L_POST_NEW_TOPIC}" border="0" /></a>
            <!-- END switch_user_logged_in -->
         </td>
         <td align="right" nowrap="nowrap"><span class="gensmall">{L_JUMP_TO}:{S_JUMPBOX_SELECT}<input class="liteoption" type="submit" value="{L_GO}" /></span></td>

   </tr>
   <!-- BEGIN switch_legend -->
   <tr>
      <td colspan="2">
         <table border="0" cellpadding="6" cellspacing="2" align="center">
            <tr>
               <td>
                  <img src="{FOLDER_NEW_IMG}" alt="{L_FOLDER_NEW_IMG}" border="0" /> <span class="gensmall">{L_FOLDER_NEW_IMG}</span><br />
                  <img src="{FOLDER_HOT_NEW_IMG}" alt="{L_FOLDER_HOT_NEW_IMG}" border="0" /> <span class="gensmall">{L_FOLDER_HOT_NEW_IMG}</span><br />
                  <img src="{FOLDER_LOCKED_NEW_IMG}" alt="{L_FOLDER_LOCKED_NEW_IMG}" border="0" /> <span class="gensmall">{L_FOLDER_LOCKED_NEW_IMG}</span>
               </td>
               <td>
                  <img src="{FOLDER_IMG}" alt="{L_FOLDER_IMG}" border="0" /> <span class="gensmall">{L_FOLDER_IMG}</span><br />
                  <img src="{FOLDER_HOT_IMG}" alt="{L_FOLDER_HOT_IMG}" border="0" /> <span class="gensmall">{L_FOLDER_HOT_IMG}</span><br />
                  <img src="{FOLDER_LOCKED_IMG}" alt="{L_FOLDER_LOCKED_IMG}" border="0" /> <span class="gensmall">{L_FOLDER_LOCKED_IMG}</span>
               </td>
               <td valign="top">
                  <img src="{FOLDER_ANNOUNCE_IMG}" alt="{L_FOLDER_ANNOUNCE_IMG}" border="0" /> <span class="gensmall">{L_FOLDER_ANNOUNCE_IMG}</span><br />
                  <img src="{FOLDER_GLOBAL_ANNOUNCE_IMG}" alt="{L_FOLDER_GLOBAL_ANNOUNCE_IMG}" border="0" /> <span class="gensmall">{L_FOLDER_GLOBAL_ANNOUNCE_IMG}</span><br />
                  <img src="{FOLDER_STICKY_IMG}" alt="{L_FOLDER_STICKY_IMG}" border="0" /> <span class="gensmall">{L_FOLDER_STICKY_IMG}</span><br />
               </td>
            </tr>
         </table>
      </td>
   </tr>
   <!-- END switch_legend -->
</table>
      </form>

Knyfe
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : English
Location : The driveway of justice

http://www.acloserlook.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Darren1 on June 15th 2011, 8:22 am

Hi,

Please restore that template to default by hitting the associated ""

That should fix it Smile

Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 563
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Knyfe on June 15th 2011, 10:44 pm

It worked! Thank you! =D

Knyfe
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : English
Location : The driveway of justice

http://www.acloserlook.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Gangstar15 on June 16th 2011, 12:13 am

So no need for a Technician Razz

Gangstar15
Forumember

Female Posts : 392
Reputation : 163

http://www.designdrops.net/

Back to top Go down

Solved Re: Topics Not Showing Up

Post by Jophy on June 16th 2011, 7:54 am

Since this thread has been solved, I will mark this as solved and garbage it now.

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum