The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Legend not showing to members ?

View previous topic View next topic Go down

In progress Legend not showing to members ?

Post by ASOF on June 16th 2011, 10:40 am

Our legend works fine when Admin or Mods click on it on it, but when a member clicks on it it they get an error message saying something along the lines they do not have the right to view this information?

Both Admin & Moderators are currently set as closed groups, this used to work fine so we have obviously done something?
Do I need to delete the groups and set them up again or can I edit the groups to get it working again?

Thanks

ASOF
Forumember

Male Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Legend not showing to members ?

Post by Sanket on June 16th 2011, 2:25 pm

Users & groups>Special Rights
Usergroups :Members
Save.

See if that helps.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

In progress Re: Legend not showing to members ?

Post by ASOF on June 16th 2011, 2:51 pm

@Sanket wrote:Users & groups>Special Rights
Usergroups :Members
Save.

See if that helps.

Thank you Sanket that's fixed it Smile

The other thing that seemed to happen when I last made changes is the moderators were named under "Moderators" in each forum, but now it just shows the name of the group moderator, for the other moderators it just states "Moderators" meaning the other moderators are not named individually? How can this be corrected?

ASOF
Forumember

Male Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Legend not showing to members ?

Post by Base on June 16th 2011, 5:39 pm

Hi, to get their name to show up individually, please go to:

1. Administration Panel (advanced mode)
2. Users & Groups Tab
3. Search users (on the left, under Users)
4. Search for the member(s) in question
5. Click on their permissions sign ()
6. Check 'Is Moderator' for the respective forum

Repeat for any other user if necessary. Wink

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

In progress Re: Legend not showing to members ?

Post by ASOF on June 16th 2011, 6:24 pm

@Base wrote:Hi, to get their name to show up individually, please go to:

1. Administration Panel (advanced mode)
2. Users & Groups Tab
3. Search users (on the left, under Users)
4. Search for the member(s) in question
5. Click on their permissions sign ()
6. Check 'Is Moderator' for the respective forum

Repeat for any other user if necessary. Wink

Thanks Base but "Is Moderator" is checked for both moderators?

They are showing under user level as: User - Groups of this user: Moderators

Their names showed before, but for some reason no longer?

ASOF
Forumember

Male Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum