The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

HitSkins Buttons Missing

View previous topic View next topic Go down

HitSkins Buttons Missing

Post by cipollone88 on July 4th 2011, 12:14 am

Hi, anyone else having problems with hitskins hosted forum button images missing? One day they just vanished?


cipollone88
Forumember

Male Posts : 27
Reputation : 0
Language : english

http://mmwl.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: HitSkins Buttons Missing

Post by APE on July 4th 2011, 2:11 pm

That is a browser problem try to clear your browser and then it should be ok again go here for more info Arrow How to - Clear the cache in FireFox/Internet Explore/Chrome
If that don't work then try and see if the icons show up in something like firefox i found that using IE there is a lot of problems when they update the browser

Hope i was of some help

~Ape~

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8619
Reputation : 752
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: HitSkins Buttons Missing

Post by cipollone88 on July 4th 2011, 7:27 pm

Ya I tried that before I even posted here. I have actually done it a couple of times and even selected the reset IE to default in setting as well. Still some of the skins images for buttons will not show on forum pages or Admin Cp. Firefox is fine nothing missing. Any other suggestions Ape? Besides junking EI 9, which I might do Smile

Thanks

cipollone88
Forumember

Male Posts : 27
Reputation : 0
Language : english

http://mmwl.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: HitSkins Buttons Missing

Post by APE on July 5th 2011, 1:01 am

@cipollone88 wrote:Ya I tried that before I even posted here. I have actually done it a couple of times and even selected the reset IE to default in setting as well. Still some of the skins images for buttons will not show on forum pages or Admin Cp. Firefox is fine nothing missing. Any other suggestions Ape? Besides junking EI 9, which I might do Smile

Thanks
I have gone back to IE 8 and all the problems have gone.

what you may want to do is make a post on your site saying your site is best viewed with IE 8 or firefox
or even crome
If not you will just have to hold out untill IE get there finger out there [Language] and fix the problems.

Your not the only one that has this problem i see a post on one of the other forums with the same problem but that was in there main site it's self.

I'm sure the tech guys here will make a code for the servers one day but with all the updates IE keep bringing out it's just a Waste of time Confused

I'm sorry i Don't know how to make a code to help you out anymore.

I WILL KEEP ON TO MY TECH GUY ABOUT A CSS CODE LIKE I DID THE LAST TIME THEY MESSED UP MY SITE WITH UPDATES WITH IE.
MAYBE THE TECH'S HERE OR A MOD CAN MAKE ONE AND POST IT FOR US Wink


Good luck

~Ape ~

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8619
Reputation : 752
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: HitSkins Buttons Missing

Post by cipollone88 on July 5th 2011, 9:19 am

Thanks Ape Man! Your input and suggestions are appreciated!

cipollone88
Forumember

Male Posts : 27
Reputation : 0
Language : english

http://mmwl.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum