The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

I started a new forum

View previous topic View next topic Go down

I started a new forum

Post by inertia4 on Tue Jul 05, 2011 10:09 am

Okay, let me explain. I started a new forum called INERTIA4. Now, I tried to log into my own forum today and it keeps saying that I entered the wrong information. Second, I want to add the title of my forum on the top where it says, your test logo here. How do I do this and if anyone can just help me walk through this I would greatly appreciate it.

inertia4
New Member

Posts : 1
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: I started a new forum

Post by Irian on Tue Jul 05, 2011 10:35 am

@inertia4 wrote:Okay, let me explain. I started a new forum called INERTIA4. Now, I tried to log into my own forum today and it keeps saying that I entered the wrong information.
well, are you sure you log in with the correct datas? Smile

@inertia4 wrote:Second, I want to add the title of my forum on the top where it says, your test logo here. How do I do this and if anyone can just help me walk through this I would greatly appreciate it.
but so you can log in your forum? Smile
well,
you have just to change your banner Smile
Admin > Display > Pics management > Images > Banner


bye

Irian
Forumember

Male Posts : 661
Reputation : 18
Language : English, Français, Spagnol, Latin, ecc.
Location : New york

http://www.puregroups.co.cc

Back to top Go down

Re: I started a new forum

Post by SLGray on Tue Jul 05, 2011 12:14 pm

In Pics Management make sure you are in Advanced Mode.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36648
Reputation : 2443
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: I started a new forum

Post by gamamulya on Thu Jul 07, 2011 9:15 am

if it was said you entered a wrong information, it mean you put in a wrong information, make sure you write a right username and password, that maybe sent to your email adress too, try to check it on your e-mail.
if you sure you put a right username and password, make sure your capslock is off.

for the top of your page
go to
Administration Panel > Display > Pics management > Advanced Mode > Forum main logo . Change the url used for the logo, or you may upload it from yours.

or for the title of your forum, go to Administration - General - Forum - Configuration - fill the 'Site name'

gamamulya
Forumember

Male Posts : 192
Reputation : 25
Language : English, Indonesian, Deutsch ( Germany ), Japanesse
Location : Everywhere Everyplaces

http://experience.forum.st

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum