The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Backround image dont work??

View previous topic View next topic Go down

In progress Backround image dont work??

Post by FWAcorona on July 27th 2011, 3:56 pm

Why backround image dont work??






FWAcorona
New Member

Posts : 20
Reputation : 0
Language : Serbian

Back to top Go down

In progress Re: Backround image dont work??

Post by Nera. on July 27th 2011, 4:20 pm

Hi,

It's the row title image you are talking about http://i.imm.io/7zYU.png ?
Can we have your forum link?

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

In progress Re: Backround image dont work??

Post by FWAcorona on July 27th 2011, 5:04 pm

@Nera. wrote:Hi,

It's the row title image you are talking about http://i.imm.io/7zYU.png ?
Can we have your forum link?


sccrp.forums.ag

FWAcorona
New Member

Posts : 20
Reputation : 0
Language : Serbian

Back to top Go down

In progress Re: Backround image dont work??

Post by Nera. on July 27th 2011, 9:48 pm

Your forum is closed so the link doesn't really help.

Frist check your AP >> Display >> Pictures managment >> Table's background image : and try adding the image there. It is the last option. http://i.imm.io/7AAL.png

This should be what you get http://i.imm.io/7AAN.png

If it doesn't go well =
Go to your CSS and see do you have an image here, if you have one remove it
Code:
.forabg {
    background-color: red;
    background-image: url("http://illiweb.com/fa/prosilver/bg_list.gif");


Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum