The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

My domain doesn't work although it is validated.

View previous topic View next topic Go down

Solved My domain doesn't work although it is validated.

Post by trieutulong9923 on July 30th 2011, 3:08 am

I bought a domain : gabamiencs.com .

In administrator panel, I created " www. CNAME gabamiencs.forumvi.net" as this picture



After it was valid, I went to Administrator Panel Forum and added my personalized domain name.


>>>>> It was valid too. But when I use : http://gabamiencs.com or http://www.gabamiencs.com >>>> it doesn't work.

Beside, I notice that between "http://" and "www.gabamiencs.com" in personalized domain name have a one space. I don't create this.

Please help me. Thanks a lot


Last edited by trieutulong9923 on July 31st 2011, 4:10 am; edited 1 time in total

trieutulong9923
New Member

Posts : 23
Reputation : 1
Language : Vietnamese

Back to top Go down

Solved Re: My domain doesn't work although it is validated.

Post by trieutulong9923 on July 31st 2011, 4:09 am

Thanks, It worked.

trieutulong9923
New Member

Posts : 23
Reputation : 1
Language : Vietnamese

Back to top Go down

Solved Re: My domain doesn't work although it is validated.

Post by Sanket on July 31st 2011, 7:29 am

Since this thread is marked solved, I will lock this thread.


Sanket Smile


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum